17-11-07

Gewaagde poging op de parking

Eerst en vooral: dat die "Londen om de hoek"-reclame hier serieus op mijn sjokkedeizen begint te werken! Eén of andere flauwe reclameplezante heeft ervoor gezorgd dat je nog niet naar je muis mag kijken of dat reclamevenster wordt al voor jou geopend. Ik wéét ondertussen al dat het maar één uur en enenvijftig minuten duurt!

Maar soit, word ik na een avondje heerlijk amateurtoneel dus afgezet aan de poolparking. De aankomende winter heeft ondertussen zijn stempel gedrukt op de ruiten van mijn auto. Ik stap in, draai de blazers op de hoogste stand en wacht geduldig af tot ik scherp beeld krijg.

Ondertussen...

worden ook andere mensen afgezet op de parking. Twee heren in pak en twee dames in evening gown. Ik vermoed zo rond mijn leeftijd. Twee koppeltjes, denk je logischerwijs. Maar ik had het blijkbaar verkeerd voor. De twee dames stappen samen in één auto. Het heerschap komt mijn kant op.

Hun auto staat blijkbaar dwars achter de mijne geparkeerd, wat mij bitter weinig manoevreerruimte geeft om ervantussen te geraken. (Ah, gij zijt diene klojo...) Maar goed, ik blijf niet eeuwig wachten tot ze hun ruiten hebben afgeschraapt... ik rij dus achteruit, met mijn venster helemaal naar beneden. Gelijk een echte! Piece of cake natuurlijk! Tot de ene, wellicht de eigenaar van de wagen, een beetje bezorgd tussen onze wagens in komt staan.

(Allez, ik zal 'm eens flatteren in zijn man-zijn) "Hoeveel heb ik nog?" vraag ik met een al even bezorgde blik. "Nog ne meter... nog ne halven... nog 30cm". "Jamaar, ik rij wel al weer naar voor. Zou niet graag uwen schonen auto bekrassen" (Hehe, nog ne schep bovenop zie. Zou 'm erin trappen? Zou 'm?).

"Zeg", (ziedewel, daar heb je 't al!) en hij komt naast m'n deur staan terwijl ik verder manoevreer, "waar kom jij zo laat nog vandaan?" "Van toneel. En jij?" "Van een feestje. Heb jij gene vriend?" "Neen." "Komt ge niet effe mee nog enen drinken?" "Waar?" "Ah, bij mijn collega thuis. Die meisjes gaan ook nog mee hoor." "Goh, da's ook wel raar..." "Maar nee gij!" Waarop die andere man in pak van ver roept: "Wil ze niet?" "Neen", zegt die eerste weer. "Vraag haar telefoonnummer dan he".

"Zeg...wat is je telefoonnummer?" (Pfffffff, mennekes!)

Maar wie niet waagt... juist ja!

02:44 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Morning *** Ja het gevaar lonkt steeds om elke hoek hé, gelukkig sta je met jouw beide... stevig genoeg op de grond om daar komaf mee te maken. Je hebt ook van die ongevraagde reacties gekregen zie ik, je bent niet alleen laat dat een troost zijn. Sommigen denken zelfs dat ze door een andere naam aan te nemen hun gedacht kunnen zeggen. Ze letten er wel niet op dat hun naam oh zo doorzichtig is en dat ze via stats kunnen getraceerd worden hier. We kunnen zo hun wandel van de ene naar de andere blog volgen, denken die nu dat ze met ... te maken hebben. Nu ja, het zal hen wel het eerst gaan vervelen zeker, trek er jou niets van aan meisje. Doe gewoon verder met wat je bezig bent, ook al wordt elke woord dat je schrijft gewikt en gewogen. Ik weet waarover ik spreek, maar dat zal me op het moment een zorg wezen, pffff.

Gepost door: arroyo de la miel | 17-11-07

Ik heb me ook al druk gemaakt om die reclame sé pfff!

hehehe,typisch voor mannen he hahaha.
groetjes

Gepost door: maike | 17-11-07

Die reclame is wel grappig had wel nodig voor ik het snapte maar dat was meer omdat ik een schijn wereld aan het vertoeven was toen ik de boodschap voor me voorbij zag gaan.

Zou ik persoonlijk nooit gedurft hebben,... misschien ben ik te gereserveerd of gewoon wat teruggetrokken ;-)

Gepost door: Kobe | 17-11-07

Flatterend of flaterend.
Geniet van je aantrekkingskracht.
Zoen
Guy


Gepost door: Guillaume de Montségur | 17-11-07

omg ! zieligaards !!! en ik maar denken da kik erg was ;-)
maar inderdaad, in zekere zin kunt ge er ook van genieten hé... "ik heb nog aantrok" :-D

Gepost door: Bulldozer | 17-11-07

telefoonnummer of ge kunt ze altijd antwoorden "ik kom uit een kansarm gezin en wij hebben geen telefoon thuis" :-D mwhoehahah

Gepost door: Bulldozer | 17-11-07

ook een nachtuiltje? 'k zie net dat jij meer dan middernachtelijk ook nog reacties aan het plaatsen was - nu ja dan waren we tochgenoten in deze virtuele wereld.
Goed gedaan, meid dat je niet meteen ingaat op zogezegde avances, 't zijn ééndagsvlinders en hebben meestal niet 't minste respect voor een vrouw.
Nog een fijn weekend

Gepost door: luna llena | 17-11-07

hallo *** ik moest er een beetje om lachen, maar zoals hier gezegd, ge had den aantrok nog en al is het dan verlokkelijk goed dat je er niet aan toegaf. Je weet maar nooit. Liefs van Angel

Gepost door: Angel | 17-11-07

@Veerle ik stuur je een berichtje via deze weg omdat ik geen e-mail blokje vind op jouw blog. Heb net jouw prachtig gedichtenboekje ontdekt: wat een fijngevoeligheid en woordkunst. Heel mooi verzorgd, maar er is soms zo'n verdrietige melancholische ondertoon. Ik hoop dat je weldra veel mooie en positieve belevenissen mag ervaren, zodat wij daar dan ook kunnen van genieten.
liefs

Gepost door: luna llena | 18-11-07

hehe Haha :-) de nieuwe mannen zijn niet meer zoals vroeger zeker :-) ? zelfs dat doe ik dus niet ;-)

Gepost door: Unexpected | 18-11-07

Hoi *** Wordt dit een vervolgverhaal? ;-)
Grts, JB

Gepost door: Joe Bradley | 18-11-07

@ Joe Ik hoop van niet... eerlijk gezegd ;o)

Gepost door: *** | 19-11-07

De commentaren zijn gesloten.