30-11-07

TO DO

Mijn TO DO-lijstje voor vandaag:

Naar de Carrefour om schuimwijn, pils, Leffe blond, Kriek, fruitsap, cola, cola-light en spa (zoals het een goeie Belg betaamt, de drank eerst natuurlijk). Daarna nog wat tussen de rekken schuifelen voor chips en borrelnootjes, kiwi's, druiven (ze staan duur van tegenwoordig...), mandarijntjes, gedroogde abrikozen en meloen. Verder ook nog bruine suiker (voor bij de rijstpap) en peperkoek en petit beurrekes (rara waarvoor dit de basis is...)

Als ik goed en wel van de parking geraak, gaat het richting Colruyt om een assortiment kazen bijeen te zoeken. Jong, belegen, slap, hard, beschimmeld en onwelriekend... U weet wel, de kazen van bij ons.

Daarna verder het centrum in om het interimkantoor nog eens goeiedag en vaarwel te zeggen. Die zien we nooit meer... terug! Om vervolgens mijn hopelijk laatste blauwe kaart in de bus van het ACV te deponeren.

Ons vader, ocharme, ligt een beetje verder te bekomen van een operatie. Ook daar nog even binnenspringen om te zien of hij zich niet al te erg verveelt en hem een mandarijntje of twee doen opeten.

Thuisgekomen zal de strijkmand mij kwispelend tegemoet komen. 't Is waar ja, ik heb ze de laatste tijd een beetje verwaarloosd. Allez, koest! Ik begin er dan wel aan.

Eerst nog een sollicitatiebrief en cv doorsturen naar dat vriendelijke madammeke op mijn stageschool die stiekem mijn "uitstekende" eindevaluatie had gelezen en prompt haar lange arm uitstak. Die nemen we dan ook gretig aan, nietwaar?

Een goed gevuld dagje? Ik denk het ook!

10:38 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Ik lees een feestje ... waar moeten we zijn?
Zal de kaarjes al boven halen te voet naar lourdes gaan en weet ik veel wat om u te ondersteunen in de zoektocht naar "a job" ... de wondere wereld van werken brrrr
dat vrijdag is da wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;-)

Gepost door: kobe | 30-11-07

Ik wens je een fijne dag en een nog veel leuker feestje!!! Have fun en vier je verjaardag goed. XXX

Gepost door: amber | 30-11-07

vast werk gevonden of op zoek naar? Proficiat en/of veel succes gewenst uiteraard en veel beterschap voor je vader. Bij de aankoop van je biervoorraad ontbreekt er toch ééntje.

Gepost door: Duvel | 30-11-07

nee, twee! Geuze en Duvel :-D

en @ Sterrekes: neen da's geen subtiele vraag of ge mij dan toch nie wilt uitnodigen :-)
Ik zou mss wel willen komen maar mijn weekend is ook al volgeboekt, en trouwens gij moet eerst nog spinazie komen eten bij mij :-D

Gepost door: 8265 | 30-11-07

Vooruit jij hebt precies leuke plannen!(behalve de strijk dan) ;-)
Geniet ervan en eveneens veel beterschap gewenst voor je vader!
Moest je de wijn niet op krijgen... bel dan eens effekes!!!

Wens je een leuk en gezellig weekend, zonder kater!

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 30-11-07

Een mooie avond gewenst en misschien ben je al goed aan het vieren en hopelijk amuseer je je er nog bij ook...dat is toch wat we allemaal willen als we verjaren, onze wens is uitgekomen en we een feestje geven...en dan maar "fingers crossed" voor die ene job die net voor jou is weggelegd!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 30-11-07

Geniet ervan! owla, een drukte om naar uit te kijken, dat staat vast!
Iemand nodig om dit moois vast te leggen? Ja? Ja hé?
Eén adres : DAT VAN MIJ!!! :D
groetjes

Gepost door: maike | 30-11-07

ontbrekend biertje ik weet het duvel heb het ook gezien, ne Satan Gold :-)

Gepost door: watje | 01-12-07

Ze geniet nog denk ik zo :-))
groetjes

Gepost door: maike | 02-12-07

@ maike wrong... meer mag ik nie zeggen :)

Gepost door: 8265 | 02-12-07

De commentaren zijn gesloten.