07-12-07

Steamy windows

Gisteren - 22.30u - een verlaten poolparking

Alhoewel, verlaten? Een mens verschiet ervan hoeveel auto's af en aan rijden zo midden in de nacht! Hoe later op de avond, hoe loucher ook...

Nu ja, ook onze auto's stonden er... de mijne wat eenzaam met de neus in de pijpenstelen, de zijne had het heel wat gezelliger en pronkte met zijn aangedampte ruiten. Dat kwam natuurlijk omdat wij erin zaten :o)

Twee mensen wier paden zijn gekruist op een hoogtechologische manier, maar die de old-fashion way nog niet zijn vergeten. Alleen een groot scherm ontbrak en misschien een zakje popcorn. De film, tja, daar zorgden we dan zelf wel voor.

Een tikkeltje overdreven, ik geef toe... maar een mens mag al eens fantaseren, nietwaar? Eerlijk nu, de avond had niet beter kunnen zijn. Ookal ken je mekaar al op een andere manier, het is toch weer wat aftasten zo die eerste keer in real life.

Gelukkig was er niet veel verschil, of toch... daar zit hij dan... pal voor jou! Ik hoefde mijn hand maar uit te steken en ik kon hem aanraken, hem voelen... maar dat doe je niet op een eerste date, of toch niet zo ostentatief. Je kijkt hoe hij beweegt, hoe hij praat, hoe hij naar jou kijkt. Even een "gemoedelijke" tik op de arm zo... heel eventjes maar. Hij doet hetzelfde op mijn knie. My god, zou hij beseffen dat mijn onderbuik daar instant op reageert?

En nog maar wat verder babbelen... Verdamme, hij heeft toch wel een lekker breed lijf. En vooral cool en ingetogen blijven. Djeezes, ik hoor hem graag bezig. Relax meid! Je weet begod niet hoe hij dit alles ervaart. En om dat zo in real life te vragen, aaaaah, da's nu ineens niet meer zo gemakkelijk he!

En dan komt het moment dat je moet gaan, maar verdorie toch, je hebt het gevoel dat je tijdens al die uren gezelligheid niet eens tot de kern van de zaak bent gekomen. Met een grote bocht de gevoelens ontweken en "gewoon" gedaan... slim he! Allez... en nu? Damn! Heb ik dat luidop gezegd??

Blijkbaar wel... en wat daarop volgde was zo zoet, zo zalig intens... ik heb er nog eentje gevraagd, om zeker te zijn hoe het voelde... mmmm

15:28 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

chronologie ik snap het nie, zitten er flashbacks in het verhaaltje? of ligt het gewoon aan mij en ben ik écht zooooo neig oververmoeid...?

anyway, als ge der maar van genoten hebt, da's 't belangrijkste ;-)

Gepost door: Cijferkes | 07-12-07

:-) Klinkt goed! Carpe diem en geniet er maar van!

Gepost door: Unexpected | 07-12-07

@ Cijferkes Euhm... nee... geheel chronologisch verteld :o)
't Is tijd dat 't weekend is ze voor u, haha

Gepost door: Lentesneeuw | 07-12-07

@ Unexpected Bedankt! Genieten doe ik zeker :o)

Gepost door: Lentesneeuw | 07-12-07

Waarschijnlijk zat hij tegenover je met net dezelfde twijfels... Toch wel leuk en spannend he, dat aftasten en leren kennen... Nog veel plezier ermee!!
Groetjes

Gepost door: Breeg | 07-12-07

ik ben ene beetje jaloers. Mag dat?
maare het is je zeker gegund, absoluut. geniet ervan.

Gepost door: mieke | 07-12-07

tiens Een rare plaats voor een afspraak, een poolparking, en dat terwijl er zoveel leuke, gezellige restaurantjes, cafeetjes, bioscoopjes tentoonstellingkjes en theatertjes zijn
Tenzij je iets te verbergen hebt natuurlijk.
Maar kom, het was leuke en opwindend. Voor jou en hem dan toch.

Gepost door: Duvel | 07-12-07

Hallo Een grote boom met een ster,
pakjes her en der.
Een kribbe met poppetjes,
ik vind het dolletjes.

Gepost door: kyra | 07-12-07

Goed hé... en zo zou het mogen voortduren hé? Uren die voorbij vliegen...elkaar aftasten, met woorden. Genieten van de andere, van zijn stem, zijn manier van doen, zijn gezichtsuitdrukking, de manier waarop hij naar je kijkt...gewoon zalig!!!!
Geniet ervan en koester al die mooie momenten!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 07-12-07

@ Duvel Welja, hij is getrouwd hé, had ik dat nog niet verteld? En hij heeft 5 kinderen. Ja, zijn vrouw mag het natuurlijk niet weten, je kan je dat wel voorstellen zeker he. Des te spannender natuurlijk om iemand te bedriegen!! En ik haal daar ook wel een kick uit om af te spreken op parkings, want dat geeft al meer kans op verkrachting :o)
Om 't anders te zeggen: je bezorgdheid is niet nodig, maar toch bedankt hoor!

Gepost door: Lentesneeuw | 07-12-07

Ik was niet bezorgd. Wel nieuwsgierig.
Toch bedankt en dat je relatie passioneel mag openbloeien.

Gepost door: Duvel | 07-12-07

lol Keileuk verwoord :-)
Hopelijk hang je aan een zweeftouwtje ;-)
groetjes
ps: RE: Mag ik vanonder dat dekentje komen???? Jawééééé...smeek...slijm...zever...enz.

Gepost door: maike | 07-12-07

jihaaaaaaaaaaaaaa thx he :-)))))))))
Maar euh...ik moet wel een weekje braaf blijven...maar euh (nog eens)...tegenaanleunen kan ik al wel lol ;-)

Gepost door: maike | 07-12-07

ooooohhh geniet er maar van. Dit zijn de spannendste tijden! En die komen nooit meer terug ;-)
xxx

Gepost door: amber | 08-12-07

De commentaren zijn gesloten.