20-12-07

Hier laat ik je los

Wrong place, wrong time. Ik kan het niet beter omschrijven. Of er een toekomst had ingezeten, dat zullen we wellicht nooit weten. En stilletjes maak ik me ook los van die gedachte.

Lieve jij, je bent me d'er eentje. Lang geleden dat ik nog zo in vervoering werd gebracht. Onverklaarbaar hoe jij dagelijks in mijn gedachten rondsluipt, mijn fantasieën verrijkt en mijn onderbuikje beroert. Je hebt hét wat mij betreft wel: humor, intelligentie, zelfvertrouwen en volwassenheid. Maar daarnaast heb je ook dat jongensachtige, dat speelse, waar ik al zeker niet tegen bestand ben.

*zucht*

Ik ben een dromer en droom meestal mijn eigen droom. Dat is precies wat hier gebeurd is. Ik heb er meer uit gehaald dan erin zat, meer droompjes gedroomd dan er in werkelijkheid waren. Zeer doet het wel, maar daar kan jij niks aan doen. Ik neem het je niet kwalijk, net zoals jij mijn warrige spinsels, die ik je dan zonodig wil vertellen, met een glimlach aanhoort en begrijpt.

Carpe diem werkt enige tijd voor mij, maar ik hou het niet vol, althans niet bij jou. Omdat ik in wezen een vrouw ben? Omdat ik toch stiekem naar de toekomst kijk en hoop? Ik deed het niet met opzet, geloof me. Voor jou is momenteel alles carpe diem en ik geef je groot gelijk.

Zodus, ik heb gisteren een klik gemaakt. Hier stopt het. Ik wil niet langer afhankelijk zijn van jou in mijn gedachten. Ik wil niet langer zitten bedenken wat jij denkt. Jij hebt jouw leven en je doet dat goed. Ik heb het mijne, waarin nog zoveel te gebeuren staat.

Hier laat ik je los... (al kon je verdomd goed kussen!)

13:39 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (21) |  Facebook |

Commentaren

Oesje ... zat er dan geen toekomst in? Zolang je elke dat pluk de dag kunt doen kan er niets mis zijn veronderstel ik ?? Ach ik ben een man ik bekijk het geheel misschien anders.

Die juiste ridder op het witte paard zal deze jonkvrouw wel eens in bekoring brengen ... net op het moment dat je denkt foert

Gepost door: kobe | 20-12-07

Het vraagt wat list en verleidingskunsten om een man aan zich te binden.
Van zichzelf durven ze nogal eens makkelijk voor het ruime sop te kiezen eens hun dagtaak er op zit.
Zoen
paul

Gepost door: Guillaume de Montségur | 20-12-07

@ Paul Ik snap je wel, maar listen gebruiken om een man aan jou te binden? God no! Dat haalt echt niks uit.

Gepost door: Lentesneeuw | 20-12-07

Veel succes wens ik je toe met dat loslaten, want het is moeilijk... Veel sterkte, want zo'n goeie kusser achterlaten is niet makkelijk ;-)
Groetjes

Gepost door: Breeg | 20-12-07

Houden van betekent soms ook kunnen loslaten! Soms moet je voor jezelf, en het lijkt me een moeilijke maar verstandige keuze!
Je kiest een weg die je wil volgen... neem hem en volg hem... je zal er beslist nog mooie dingen tegenkomen...!
Gemengde gevoelens, beetje pijn en weemoed.. het hoort er allemaal bij maar dat maakt vroeg of laat plaats voor de mooie herinneringen die er ongetwijfeld toch al zullen zijn hé!
Het ga je goed meisje! Achter de donkerste wolk schijnt nog steeds de zon!

Lieve groetjes en nen dikke knuffel!

Gepost door: M&M | 20-12-07

Niet te vlug zijn Ik weet niet hoe lang dit spel al gaande is, maar het zou kunnen dat jij nu gewoon in fase 2 zit van John Gray's vijfstappenplan naar een harmonieuze relatie: nl. de onzekerheid.
Eerst was er de aantrekking, nu dus die twijfel (een natuurlijke reactie van je selectievermogen) en binnenkort de exclusiviteit (de bevestiging van jà, hij wordt het!)
Is jullie verhouding dan al zólang, maanden aan een stuk in een sfeer van afstoten en aantrekken dat de rek er helemaal uit is en er geen enkele hoop meer bestaat?
Ik ken niet de gehele achtergrond van jullie verhouding, maar wie weet zit je wel gewoon op schema!

Gepost door: Tom Yum Kim | 20-12-07

Hey meid! Eindelijk nog eens wat tijd gehad om zelf wat blogjes bij te lezen...
Zoals een vorige reactie al zei; we kennen de situatie niet volledig, dus is het moeilijk om er op te reageren! Maar weet dat je moet doen wat je zelf het beste vindt en dat je je niet mag laten leiden door wat anderen zeggen/denken/vinden! Jij alleen weet wat voor jou het beste is...

Verder ook nog een verdiende reactie op 1 van je vorige berichtjes (dat ik nu pas lees): DIKKE PROFICIAT met je nieuwe job!!! Veel succes en plezier ermee, maar geniet eerst nog maar van de kerstvakantie!!!

Zoentje!

Gepost door: Tessa | 20-12-07

ik had het voelen aankomen meiske... In elk geval... Bij deze een dikke knuffel van het mysterieuze geval die eigenlijk niet mysterieus wil doen

Gepost door: Cijferkes | 20-12-07

Dag lentesneeuw Het is toch nog maar kort dat jullie elkaar voor de eerste maal hebben gezien...en weet je nu al zeker dat je hem moet loslaten?
Is er echt geen andere optie...contact blijven houden zonder een relatie. Ok, soms moet je kunnen loslaten maar ik weet niet of je dit nu al zeker kunt zeggen, daar heb jij natuurlijk een beter oog op!
Ik wens je sterkte toe, want loslaten gaat vaak met veel pijn samen!
Warme groetjes

Gepost door: Veerle | 20-12-07

je eigen weg die kan niemand voor je uitstippelen....
heel veel liefs.

Gepost door: mieke | 20-12-07

Weet je Beslissingen in die aard zijn nooit makkelijk.
Ik heb een jaar samengeweest met iemand waarvan ik wist dat deze me bedroog. Het heeft ook een klik moeten zijn om ermee te stoppen. En ik ben er toen ook onmiddellijk mee gestopt.

Je moet leven en niet geleefd worden, dwing jezelf je eigen persoonlijkheid op.

Gepost door: Mystic | 20-12-07

Ik vind je moedig Lentesneeuw!
dikke knuffel van me
groetjes

Gepost door: maike | 20-12-07

Sterkte *hug*

Gepost door: Mzungu | 20-12-07

Zucht Meisje toch! Verdomd sterk van je hoor, ik zou het niet kunnen...En als ooit de twijfel toeslaat; je hebt wel degelijk de juiste beslissing genomen...

Gepost door: Nina | 20-12-07

Als ik jouw blog lees, herken ik heel veel van mezelf daarin. Een goeie kusser achterlaten is zonde, maar er zijn nog goede kussers hoor ! Ik kan ook heel moeilijk loslaten , maar soms MOET het gewoon voor je eigen bestwil. Ik heb ook ooit eens heel lang 'vast' gezeten aan iemand.Er zat geen toekomst in (dat zei mijn verstand), maar ik kon me een leven zonder hem ook niet voorstellen. Ik ben een gevoelsmens, dus vooraleer het gevoel bij mij de overhand haalt, ben ik al maanden ongelukkig geweest.
Sterkte meid.

Gepost door: oortje | 20-12-07

Hey Een moedige beslissing van je.
Groetjes

Gepost door: ambereyes | 21-12-07

Je ... ...lijkt wel in mijn hoofd te zitten, dit had mijn schrijfsel kunnen zijn ... Enkele weken geleden draaide ik mijn knopje ook om en het doet pijn, maar beter nu een korte pijn dan later afzien ...
Ik wens je toch fijne feestdagen met heel aangename vrienden om je heen !

Gepost door: Stekelbeesje | 21-12-07

heeft niks te maken met vrouw zijn...

Gepost door: watje | 21-12-07

De toekomst... is inderdaad iets wat op een bepaald moment in je hoofd begint te sluimeren...willen of niet. Of het typisch vrouwelijk is of niet, daar spreek ik mezelf niet over uit.
Zolang je je zelf goed voelt bij je beslissing is er geen probleem. Jij weet wat je wil, hij lijkt iets anders te willen...ergens loopt er wel iemand die samen met jou een toekomst wil maken!

Gepost door: saartje | 21-12-07

@ Saartje En dát, Saartje, is een zeer preciese samenvatting van de situatie. O ja, er ligt nog zoveel in het verschiet, daar twijfel ik niet aan :o)

Gepost door: Lentesneeuw | 21-12-07

Ai, en ik help niet als ik je zeg, dat de lastige periode nu pas aanbreekt?
xxx

Gepost door: Chaoot | 21-12-07

De commentaren zijn gesloten.