22-12-07

My car and me

Potverdommelingskes toch! Gisteren mocht ik mijn lockspray al bovenhalen, omdat mijn sleutel niet wilde omdraaien in het slot van mijn autootje. Vandaag draaide het slot wel (hoezee), maar kreeg ik de deur niet open!

Nu moet je weten dat ik eerder een klein mensje ben, dus kan je je voorstellen dat ik zo goed als met mijn schoenzolen op mijn deur was gesprongen, de beide handen tussen mijn benen en zo aan het handvat zat te trekken. Maar 't hielp niet. Met mijn vingertopjes dan maar langs de stijfvervrozen caoutchouen dichtingen gewreven en ergens proberen een gaatje te maken, but my bodyheat definitely wasn't hot enough (tiens?).

Grmpf... op naar de passagierkant: ook daar tevergeefs staan sleuren (jaja, het pinneke was er wel degelijk uit!). Fine, you ugly beast of terror! Dan maar de achterdeur! En jawel :o) alzo ben ik vandaag in mijn auto geraakt.

Denk maar niet dat mijn autoperikelen daarmee voorbij zijn in deze winterperiode. Ook bij het uitstappen heb ik gegarandeerd prijs: een lichte irritante schok aan mijn vingers, wanneer mijn huid het ijzer raakt. En dat telkenmale! *zzz* Damn you!

Oooh, maar ik ben er ondertussen al op voorbereid. Bij het uitstappen geef ik mijn deur een harde zwaai (even checken of er toch niemand te dichtbij staat) en ondertussen jump ik eruit, net voordat de deur terug "springt". Als ik chance heb, dan springt ze direct in het slot :o) Meestal heb ik die chance niet... en wordt het alsnog: *zzz* daaamn you!

Tss, ik zal nog eens naar de car wash trekken met jou, wanneer het vriest dat het kraakt. (I know, niet zo'n goed idee als je je deuren daarna nog op een normale manier wil openkrijgen).

23:45 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

lol help dat ken ik!
Geen bevroren deursloten neenee, wel de elektriciteit die door je vingers razen brrrrr...
je haren die verder van je hoofd komen te staan, staan ja, niet liggen!
En als je dan in een kledingzaak een ijzeren hanger durft vast te pakken, dan hoor je krrsstt en zie je er kleine gensterkes uitvliegen :/
Je moet me dan ne keer bezig zien...zakdoek overal in de aanslag!
groetjes

Gepost door: maike | 23-12-07

cartoon goh Spiderwoman, ik zie u zo al voor mij (met uw hemelsblauw/fluoroos kinky nauw zittende lederen pakje aan) in een manga-cartoon, vollenbak bezig om tegen minstens twee wetten van Newton in te gaan, die van de zwaartekracht (how the heck gade gij op 90° blijven "recht" "staan" ...?) En toppunt van al wellicht: ge staat OP uw deur (ja op de deur zélf!) en ge wringt... aan diezelfde deur.... Leuke zelfontwikkelde hefboomtheorie ;-)
Ik zou eerst en vooral al op de deurSTIJLEN gaan staan en dan misschien aan de deur trekken... dit geeft alvast véél minder risico op onderbroeken met remsporen enzo :-D en maybe gaat de deur dan ook wat vlotter open !! :-)

Gepost door: Cijferkes | 23-12-07

eerste hulp -deurrubbers insmeren met een beetje vet of
vaseline.
-schok: enkel leder schoeisel en een metalen
strip(verkrijgbaar in iedere autowinkel (E5 ed)
die steeds met d egrond in aanraking
blijft zodat je auto zijn statische
-in de sloten een beetje teflonpoeder.

Voilà, alles opgelost en nu maar hopen dat je batterij de winter overleeft.
electriciteit kan ontladen.

Gepost door: Duvel | 23-12-07

@ mijn trouwe posters :o) Krijg ik er 3 op 1 klein minuutje binnen! Ahum...

@ Maike: nog zo'n statische madam! Haha, 'grellig' he... ne zakdoek? Hmmm, goed idee ;o)

@ Cijferkes aka wetenschapsmoran! Haha! Ik lig hier plat. Figuurlijk dan ;o) Nee, je hebt volledig gelijk, inclusief het spiderwomanpakje dat ik aanhad! Oke oke, mss stroken een 'aantal' zaken niet met een paar wetenschappelijke wetjes... ik wou maar een beeld 'bij benadering' geven. Gelukt?

@ Duvel: U ware geen man, Duvel, om met oplossingen aan te komen :o) Ik waardeer ze wel. Tiens, ik heb hier ergens nog wel een pot vaseline staan... maar daarna zal het car-use only zijn, vrees ik ;o)

Gepost door: Lentesneeuw | 23-12-07

Ken ik Ik krijg ook altijd die schokken bij het aanraken van de auto, en moet zeggen dat die metalen strip langs geen kanten werkt.
Het is wel een mooi beeld, spider-woman tegen de deur van haar auto in een poging die open te krijgen :-)
Groetjes

Gepost door: Breeg | 23-12-07

Ik ... ... vraag me toch af waar jij die vaseline dan wél voor gebruikt ??? ;o).
Veel succes bij je volgende instapbeurt :oD

(iemand met ook statische haren momenteel ;o))

Gepost door: Stekelbeesje | 23-12-07

trukje Niet trekken maar DUWEN tegen uw deur en sesam will open :-)

Gepost door: Unexpected | 23-12-07

geweldig hihhihih, knap verteld, heb me kreupel gelachen.
elektrische ontlading, een trukje, voor je uitstapt, raak je met uw hand het metaal van de auto (deur) ge blijft het vast houden tot ge uitgestapt bent, en dan kan je lossen, geen kittelingen meer:-)

Gepost door: watje | 23-12-07

Een klets warm water tegen uw deur smijten, helpt dat ook niet om ze open te krijgen? En die elektricteit tja, handen in de mouwen en zo dichtkwakken :)

Gepost door: Nina | 23-12-07

De commentaren zijn gesloten.