10-01-08

Het vel van de beer

Hm. Uiteenlopende reacties op meneer Te Braaf, zijn pogingen om met mij op date te gaan en mijn bedenkingen daaromtrent. Een kleine analyse:

Cijferkes, Luna en Saartje vinden deze meneer absoluut een no-can-do. If he has to go, he has to go. Mijn "sneeuw" zal voor deze droogstoppel zeker niet smelten en ik laat hem best gewoon weten dat zijn pogingen tevergeefs zijn.

Okay guys. Enerzijds hebben jullie gelijk. Ik ben ook een fervente aanhanger van die allereerste "klik". Aangezien ik niet direct dat wow-effect ervaarde bij onze eerste woordenwisseling en heupenwiegeling, zal ik er maar moeilijk "meer" in kunnen zien. De eerste indruk is nog steeds van een zeer belangrijke tel, inderdaad!

Maar natuurlijk, de beer kan zijn vel niet verkopen vooaleer hij geschoten heeft (of zoiets)... Only kidding :o)

Wat M&M, Breeg en Nina opperen, ligt dan óók weer in mijn lijn van denken: geef die man een kans! Een kans om me beter te leren kennen (want wie zegt dat IK zo'n superbe, allesomvattende, ideale vrouw ben?). Een kans ook voor mij om hém beter te leren kennen. Die optie hou ik voorlopig nog open. Maar hij mag wel eens van onderwerp beginnen veranderen...

Tot slot waren er ook mensen die zich persoonlijk aangesproken voelden over het begrip 'IT-er' en de stereotypen die dit beroep met zich meebrengt. Troost u, ik ben niet het soort vrouw dat élke IT-er zonder meer een nerd vindt, maar geef toe, er zitten er toch tussen! Julie vel niet meegerekend dus ;o)

O ja, @ Chaoot: neen, zijn naam begint niet met een K.

17:08 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Ik ben IT'er maar voel me zeker niet aangesproken hoor.
Maar ik kan wel begrip op brengen voor geef die man een kans. misschien zit die nog wat in zijn schelpje en ben je net die vrouw die hem er kan uittrekken.
Langs de andere kan hij probeert te hard ... don't like that kind ;-p

En dan heb je de keuze go for the ride en we zien wel waar we uitkomen ... of er nu al een breukje mee te maken ...

Gepost door: kobe | 10-01-08

mijn vel niet meegerekent (ok, deze DT-fout is met opzet) Het is u geraden dat het niet meegerekend is! ;-)
Maarreuh... My turn... Om u.. euh, te corrigeren!!... Ik em nooit ofte nimmer gezeit dat de bewuste IT'er een "no-can-do" is, ik heb enkel gezegd ALS hij zo op uw zenuwen werkt, DAN zou ge hem da beter duidelijk maken. Ik ben 50000% neutraal gebleven voor de rest, voor mijn part moogt ge 20 kindekens maken met die vent of ge moogt evengoed van die gast zelfs stoofvlees of hamburgers of zwanworstjes maken, maar ziet dan nie da'k u in den bak moet komen bezoeken hé ;-) (of komen babysitten, aargh). Hier eindig ik mijn neutraliteit. Ja, kijk, er is wel iets van, die eerste 'klik'... 't Hééft iets hé, ik weet het, maar anderzijds... Wie weet is da ne fantastische kerel en is da karakter nie super en si en la... allemaal waar, maar der is maar één die het moet beslissen hé meisie. x

Gepost door: Cijferkes | 10-01-08

Een ... ...aantal jaren geleden kwam ik ook 'Mr Te Braaf' tegen, zei geen woord behalve 20 keer dat het weer toch wel mee viel ... Toen ik na twee weken 'proberen' hem zei dat ik het niet echt zag zitten met hem, zei hij dat ik dat nog niet kón weten, ik kende hem niet, ik moest hem een kans geven ...
Uiteindelijk zijn we 18 jaar samen geweest, waarvan 16 heel gelukkig. Het is heel dikwijls 'de taak' van de vrouw om de man uit zijn schulp te halen, komen wij als vrouw zodanig naar voor dat we dat kunnen en dikwijls ook willen. Ik zou zeggen : bekijk het nog even, je hebt toch alle tijd ?
Groetjes !

Gepost door: Stekelbeesje | 10-01-08

Door me zo te gedragen als uwen IT'er ben ik 15 jaar geleden de vrouw van mijn dromen kwijt gespeeld, is het toen nooit wat geworden. Zij zag in mij een leuke maar wat sullige jongen en zag ook niet wat er onder het oppervlak zat.
Alleen had ze in mijn geval wel gelijk, want ik denk dat er onder mijn oppervlak niet veel diepgang zit :-)

Gepost door: Breeg | 10-01-08

@ Breeg Zit of zat?! Allez Breeg, jezelf naar beneden halen mag niet he! Je hebt wel degelijk diepgang, dat bewijze uw blog :o)

Gepost door: Lentesneeuw | 10-01-08

Weer gelukt want dat 'mezelf neerhalen' is immers gewoon vissen naar een complimentje, en bedankt dus voor je compliment!
Is het trouwens niet dat je de beer niet mag schieten voor je zijn vel verkocht hebt?
En jouw blog is echt één van mijn favorieten (kwestie dat ik ook een complimentje terug stuur)!

Gepost door: Breeg | 11-01-08

Ah awel, K. hier opt werk. Is van het soort Te Braaf é IT-er.
Chaoot: en K, nog geen lief?
K: de mooiste is al bezet, en dan nog wel door ee collega (op mij dus)
Way too corny for me ...

Gepost door: Chaoot | 11-01-08

De commentaren zijn gesloten.