16-01-08

Een eigen fotoboek

Exciting! Ik mag straks mijn fotoboek afhalen bij Blokker. Vijf maanden fratsen en toeren in het buitenland heb ik netjes op 64 bladzijden samengevat gekregen. Foto's mét uitleg weliswaar. Veel beter dan telkens je laptop open te zwieren en de mensen een allegaartje te tonen. Waar ik al zeker tegenop zag, was om ál die foto's te laten afdrukken en die dan met van die vervelende kleine stickertjes in een fotoalbum te kleven. Mijn handen zijn daar trouwens niet voor gemaakt. Gegarandeerd hangen ze scheef of ben ík diegene die vol hangt met plakkertjes.

Ik knutsel wel graag, maar geef mij toch maar een pc en een gebruiksvriendelijk programaatje waarmee ik kan knippen en plakken, van gedacht kan veranderen en het tóch weer anders doen... tot ik tevreden ben. Zeer plezant, indeed :o)

Blokker biedt ook kwaliteit! Ik heb het resultaat al gezien bij een vriendin. Zeg nu zelf: je eigen fotoboek met hard cover, waar de foto's nooit vergelen en de klevertjes hun kleverigheid nooit verliezen. Handig! Bovendien betaal ik maar 50 euro voor het hele geval: hoeveel achtergrondkleuren je ook gebruikt, hoeveel foto's je per pagina ook "plakt".

Dus, zoekt u nog een origineel geschenkje voor relatief weinig geld? (Je kan ook kiezen voor een kleiner boekje met 12 pagina's bijvoorbeeld en soft cover). Blijven uw digitale foto's ook steeds verweesd achter op de hard disk van uw pc? Surf dan snel naar hier en knutsel je fotoboek in mekaar!

Ik ben benieuwd naar het mijne...

11:11 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

? 3 fotoboeken ?...lol... :-)....en hoeveel fotos steken er nu in ?
grtjs

Gepost door: bartje | 16-01-08

@ Bartje Hihi... skynetblogs was niet van de rapste daarnet en ik ben niet van de geduldigste :o)
Er staan 64 pagina's in mijn boek, met een gemiddelde van 7 foto's per pagina (grote, kleinere, stukjes van foto's)... dus even snel rekenen: dat maakt 448 ongeveer. Niet mis he?

Net terug van de Blokker hier in de buurt, maar helaas... nog niet binnen. Morgen wellicht. Damn. Zoals ik zei: ik ben ongeduldig :os

Gepost door: Lentesneeuw | 16-01-08

is idd ni mis voor diene prijs !!! ...en denk er aan "geduld" word beloont....have a nice day...;-)

Gepost door: bartje | 16-01-08

ah, 't is er maar één meer... was wel een koddig zicht om zo drie keer dezelfde post te zien, inderdaad :) (ik weet niet of je mijn schreeuw op msn kunnen horen hebt)

448 foto's op vijf maanden tijd? euhm... en wij op drie weken tijd meer dan 600... en wacht als ik nog eens op reis ga en mijn 400D, mijn schatje, mijn lieveling,...) eens meepak :)

Gepost door: Cijferkes | 16-01-08

@ Cijferkes Da's maar een bitter kleine selectie van ál die foto's OF COURSE. Allez, Cijferkes met gorillastaart, dat had je toch al kunnen denken?
Schreeuw op msn?? Zal die gemist hebben, denk ik...

Gepost door: Lentesneeuw | 16-01-08

zucht ja duh, alsof ik dat nog niet kon denken ja... djeezes... voor wat voor iets doms ziet ge mij soms aan seg? :-s
ja haaaalloooo, en dan nog, 448 blijft een KLEINE greep uit de ik-weet-nie-hoeveel-het-er-dan-wel-zouden-kunnen-wezen

ps: mijn staart hebt ge nog nie gezien dus zippit :) en er staat met een goeie reden gorilla omdat aap door de nieuwste generatie slimme louche bots gedetecteerd wordt en omdat ik uiteraard enkel mails van MENSEN wil krijgen, lees: spam vermijden

pps: nie moeilijk als beide msn's op Offline Weergeven staan zeker?

Gepost door: Cijferkes | 16-01-08

eindelijk weer wat bij gelezen, zat wat achter.Joepie fotoboek, die moeten we snel eens bekijken hé xxx

Gepost door: vriendin M | 17-01-08

@ M! Jaaaaaja :o))) 't is super gewoon! Hopelijk morgen bergen werk verzetten, zodat ik in 't weekend eens tijd heb voor my real time friends. Dan moet je 't gezaag er maar bijnemen van mijn eerste weken school ;o)

Gepost door: Lentesneeuw | 17-01-08

De commentaren zijn gesloten.