17-01-08

Teveel vrouw?

Ik kom tot die conclusie. Ik zal 'teveel' vrouw zijn. Too much to handle. Misschien zelfs too 'hot' to handle. Hell yeah, nu mag u gerust denken dat ik een omhooggevallen griet ben met een torenhoog ego. U mag van mij. Het zal me een dikke worst wezen.

Hoewel ik dit beter niet zou schrijven (omdat het mogelijks tegen mij kan gebruikt worden), zet ik het toch zwart op wit. Want het zijn de laatste woorden die ik eraan wil vuil maken. De finale conclusie.

Twee keer op rij is me ietsje te veel. Twee keer in het ongewisse gelaten zonder boe of ba. Twee keer dat ik mezelf bereidwillig opstel en het deksel op mijn neus gewreven krijg. 't Getuigt niet echt van de volwassenheid die ik had verwacht.

Want volwassenen, dat zijn we allemaal in dit spel. De spelregels zijn nochtans heel simpel: you give a little, you take a little, no strings attached. Dat een man hiermee moeite zou hebben, had ik helemaal niet verwacht. Maar goed, het is zeker mogelijk en dan moet dat gerespecteerd worden. Maar stel nu dat een man zich daar uiteindelijk niet comfortabel bij voelt en dat niet durft te zeggen. Zou hij dan vol enthousiasme ook maar iets beloven? Ik dacht het niet.

Dan blijft voor mij nog maar één mogelijkheid over. Hij rammelt ermee. Hij speelt ongegeneerd met mijn dierbare voetjes. En met welke reden begod? Niet om mijn hartje te veroveren. Dat is al helemaal zijn bedoeling niet. De mijne trouwens ook niet. Om mij op stang te jagen dan? Mogelijks. Zeer waarschijnlijk zelfs, aangezien ik nu het beste van mezelf aan het geven ben op dat gebied. Maar ik moet het mezelf nog één keer toelaten, omdat schrijven mijn manier is om een hoofdstuk af te sluiten.

Het had mooi kunnen zijn, zo'n friend with benefits, maar dan moeten die benefits er toch ooit wel een keer van komen, niet? Komt nu misschien heel oppervlakkig over allemaal en ja, ik vraag mezelf ook af of ik niet stiekem in een man aan het veranderen ben. Maar ook dit is wie ik ben. Een vrouw met een libido. Verdomd moeilijk als je dan ook nog eens verstand tussen je oren hebt zitten en niet met gelijk wie je lusten wil botvieren.

Bij deze alweer iemand om aan het lijstje 'no can do' toe te voegen. Ik zei het toch, ik ben teveel vrouw. Te overweldigend, te mondig, te gulzig... misschien zelfs te mooi om waar te zijn?

Ik kruip stilletjes in een hoekje en lik m'n wonden. U dacht dus dat een vrouw veel gemakkelijker aan haar trekken kwam? Op een platvloerse manier zeker, maar zoals ik het graag wil duidelijk niet.

00:19 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Lieve Lentesneeuw Je haalt de mannen wat door elkaar vrees ik. De mannen die 'no strings attached' willen, zullen recht op hun doel afgaan en hoogstwaarschijnlijk onder je categorie platvloers vallen.
Jij wil een andere man, maar die is misschien op zoek naar een vaste relatie en wil geen 'no strings attached', hij wil gaan voor alles wat er bij hoort. Misschien heeft hij het er gewoon moeilijk mee dat jij alleen de benefits wil, want dat wil zeggen "hey makker, we stoeien wat, hebben lol en pak je spullen want voor de rest ben je niet goed genoeg".
En dan is er nog dat ander probleem, wij communiceren niet al te best over zo'n serieuze gevoelens... bang dat we achteraf worden uitgelachen, of dat het tegen ons gebruikt wordt...
En hier ga ik stoppen, want ik vrees dat ik het gevoel krijg in plaats van verduidelijking nog meer verwarring te veroorzaken...
Groetjes

Gepost door: Breeg | 17-01-08

de FIFfers zijn nie meer wa ze geweest zijn hé !!! grtssss...en succes in uwe zoektocht naar "totale ontspanning"... :-)

Gepost door: bartje | 17-01-08

Kan je wel te veel vrouw zijn? Of waren de mannen niet man genoeg?

Eerlijk gezegd denk ik dat mannen bang zijn van vrouwen die onafhankelijk zijn weten wat ze willen, vrouwen met ballen (sorry voor de uitdrukking volgens mij ben je meer dan vrouw genoeg hoor). Het komt nogal intimiderend over bij een groot deel van mijn broeders... Mannen zoeken een moeder figuur en als ik kijk naar mijn generatie dan zie ik niets dan moeders die afhankelijk waren van de man des huises. Iemand die voor hun kan zorgen maar ook waar ze een deel controle over hebben... Het andere soort is de ik ga naar bed met iedereen die ik tegenkom maar tja ik denk niet dat je er nog meer bent buiten misschien goede sex ;-)

Ik kom even naast je zitten en wil mijn troostende schouwder aanbieden als je hem zou willen...
Don't let them get you down .... We zijn het niet waard

Gepost door: kobe | 17-01-08

Het ding van De Man. Wat dacht je? Een man zegt n'importe quoi om een prooi binnen te halen. Eens zijn ding gedaan is zijn schaamte in functie van de gedane beloftes en blijft hij in veel gevallen beter uit de buurt.
Speel hard to get, blaas je ego nog wat op en handel er naar. Een man is in de eerste plaats een jager. Hoe moeilijker de jacht, hoe beter hij zijn vangst zal koesteren.
ZOen
Guy

Gepost door: Guillaume de Montségur | 17-01-08

Herkenbaar... heb het ooit één keer geprobeerd... een vriend met een extraatje. Alles was duidelijk, er was geen twijfel mogelijk... tot hij plots meer wou.
En ik die altijd dacht dat vrouwen de 'clingy kind' waren...
We zijn gewoon ingewikkeld! Zowel vrouwen als mannen...

Gepost door: saartje | 17-01-08

Gelijk heb je!
Voor wat hoort wat... en dat deeltje mag je echt niet geven eer je een deeltje van hun hart hebt... tenzij je het zelf ook zo wil natuurlijk, maar ik meen te begrijpen van niet!
Vriendschap is vriendschap en die kan je niet verknallen door sex te hebben... allez, zo bezie ik het toch!

Wens je een fijne dag!
Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 17-01-08

Mannen hé, ik kan er boeken over schrijven.
Zij die enkel seks willen en het menen en het doen, zij die zeggen dat ze enkel seks willen, maar eigenlijk ook een relatie willen en zij die zeggen dat ze het willen, maar het niet doen, om welke reden dan ook.
Je hebt dan de mannen die een relatie hebben en hun vriendin bedriegen, maar dan wel jaloers zijn als jij met een ander weggaat en je hebt dan ook exen met wie je seks hebt en die het niet erg vinden dat je een ander zou hebben, er niet kwaad om zouden zijn, maar wel pissig worden als je je gsm op stil hebt gezet.
Mannen een even vreemd ras, als wij vrouwen :-)

Gepost door: Mystic | 17-01-08

Maar, wat wil je eigenlijk?
Seks?
Seks met hoop op meer?
Vriend met hoop op relatie?
Vriend met seks zonder hoop op relatie?
Of nog iets anders?

Gepost door: Johan | 17-01-08

Oneens met Guillaume de Montségur Ben het lichtje oneens met de Guy. Ik heb onlangs een tijdje "jacht" gemaakt op een vrouwelijke kennis. Terwijl ik weet dat de vonk aan beide kanten aanwezig was, duurde het me toch iets te lang vooraleer het in orde kwam. K'ga er nog altijd van uit dat er evenwicht moet zijn in een relatie en dus ook in de opbouw daar naartoe. K'vond dat ik zelf te veel diende te geven en op zo'n basis wil ik niet verder... Terwijl ze aanvankelijk interessant was, is ze voor mij op die manier afstotend geworden. Dus mensen, wij mannen zullen ook niet zo gemakkelijk te snappen zijn.

Gepost door: Einstein Brain | 17-01-08

@ Einstein... OMG... klint o zo bekend

en @ Sterrekes: ge zult wel weten over wie da'k het heb zeker? :-D

Gepost door: Cijferkes | 17-01-08

@ Einstein Je lijkt me nog aardig jong, maar je hebt al een goede visie!
Bedankt voor je "adempauze" in ons jachtig leven..
Alles waar een mens op jaagt, gaat ervandoor!

En .. lieve lentesneeuw, je kan nooit téveel vrouw zijn, het is onze sterkste troef!
lieve avondgroet

Gepost door: luna llena | 17-01-08

Hou van je lijf en leden, laat toe waar je volledig achter staat en geef pas als er gegeven kan worden (van beide kanten).
Beter teveel vrouw met verstand, dan een rollebol zonder hersens!
case moogt ge nu sluiten (sorry, kwam telaat)
groetjes

Gepost door: maike | 17-01-08

De commentaren zijn gesloten.