23-01-08

Alles kan slechter

O ja, het kan nóg slechter vandaag! Daarnet mijn eerste pv in de bus. Nog even onderstrepen: mijn ALLEReerste!

Aub madammeke, u reed 75 waar u maar 50 mocht. Potverdomme. Jaja, we hebben u te stekken! Film 2336/8 heeft het netjes vastgelegd. Jaja, ik had uw geniepige flitskes wel gezien op het moment van de feiten! Ik wist dit nog niet, maar nu moet je zo'n formulier invullen waarop je je criminele daden bekent, dan wel weerlegt. "Zijn er verzachtende omstandigheden?", vragen ze mij. Euhm... 't was de allereerste keer dat ik langs daar reed om naar de Afrikaanse dansles te gaan? U stond verdoezeld opgesteld amper 200m na het verlaten van de autostrade? Ik was met mijn gps aan het prutsen? (Bedankt trouwens voor de stevige bijverlichting, waardoor ik het beter kon zien) Ik ben trouwe Flikken-kijker? Bij de politie van Gent moet dat toch íets losweken, nee? Ik wist helemaal niet dat ik daar reed??

Heb me dan maar beperkt tot een kruisje bij "neen". Guilty as charged!

Bedankt madammeke, voor de informatie. Eerstdaags wordt u een factuurtje van 95 euro opgestuurd. Gelieve dit zo snel mogelijk te betalen.

12:43 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

't Is dat er eigenlijk niks anders te doen valt hé, dezer dagen... Geen criminaliteit meer in België tenzij dan die 'hardrijders' ;-)
Weer een bloeske minder, maar ach laat het niet aan je hart komen! Samen met mij en nog zovele andere moeten we fier zijn dat we de 'staatskas' een beetje kunnen spijzen...!
Waar zouden ze anders het geld halen? ;-)

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 23-01-08

Spijtig maar niks aan te doen!
Betalen, zeggen dat het de eerste en laatste keer is, een week of twee beter opletten en dan terug vervallen in je oude patroon :-)(hoewel ik echt hoop dat dit je eerste en laatste boete is)
Gebeurt bij iedereen, vrees 'k

Gepost door: saartje | 23-01-08

Ach Toen ik naar Oost Vlaanderen verhuisde had ik op 10 dagen 4 Pv's. 3 in Oost Vlaanderen, 1 in Antwerpen.
Alles tesamen over de 300 euro. Pijnlijke zaak.

Gepost door: Mystic | 23-01-08

Oesje! Da's gewoon aftroggelarij! Nu ja, telkens ik nu naar de dansles rij, hou ik me daar braafjes aan de snelheid. Dat wel...
In Antwerpen? Had je mij dat nu gezegd! Ik ken een procureur aldaar ;o) die me helaas in Gent niet kon helpen. Damnit!

Gepost door: Lentesneeuw | 23-01-08

Tja ge moet maar niet van die criminele activiteiten ontplooien he ;-) De boete zelf valt al bij al nog mee heb er op een maand is 2 van 150 elk gehad.
Langse de andere kant nu kan de politie met u bijdrage weer een nieuw rolleke bestellen, of fluo vestjes uitdelen.
Zet dit onder de vorm van u extra persoonlijke bijdrage om de wegen veiliger te maken, dan hou je er nog een iets beter gevoel over ..

Gepost door: kobe | 23-01-08

Hoi Het doet ons plezier dat u een van de designs wil gebruiken. En om eerlijk te zijn past 'See The Light' prima bij de sfeer van uw blogje. Als je ons een mailtje stuurt sturen wij u 2 kladblokjes. 1 met de css- en 1 met de htmlcode. Maar dat leggen we wel uit in de mail uiteraard.
Wij maken deze skins puur als hobby en willen idd helemaal niets terug in ruil. We vragen enkel om het linkje helemaal onderaan niet te verwijderen. That's It. ;)

Gepost door: Blogkrant | 23-01-08

95 euro, pffff, dan komt ge er nog relatief goed koop vanaf :-)

Gepost door: watje | 23-01-08

Grrr zo'n verloren geld altijd he die kutboetes!

Gepost door: Nina | 23-01-08

mja... tweede nieuwjaarsdag en ik had BINGO! Ik heb nog niets aangekregen (en nu door dit te typen, heb ik het gevoel dat ie morgen in de brievenbus zit!)

Ik krijg stilletjesaan horens van de STAAT!

groetjes
ps: aha...hier komt dus een ander design :D
Blogkrant heeft mooie ontwerpen he :-)

Gepost door: maike | 23-01-08

De commentaren zijn gesloten.