24-01-08

My dreamday (Part One)

Ik katapulteer u samen met mij een zwoele zomerochtend in. Frapant toch hoe eenieders droomdag in warme julistralen worden gehuld. Dat is bij mij dus niet anders.

Ik ontwaak tussen massa's kussens en lakens die nog net zo fris ruiken als de morgen ervoor. Naar bloemekes, als 't kan en, o ja, kaneel! Tussen al dat donzigs in vind ik de man van mijn dromen terug. Lief, intelligent en bovendien een uitnodigende borstkas met twee stoere armen, waartegen ik mijn warme naakte lijf kan vleien. Zou ik het hem zeggen? Nee... nog niet. Ik rek me uit, waardoor mijn kleine teen speels de zijne raakt... Geen tekeningetje bij wat volgt.

James heeft ondertussen het ontbijtbuffet klaargezet onder het prieeltje dat het verwarmd zwembad opluistert. Man en ik zwemmen onze weg naar de overkant, waar we ons in ligzetels aan de warme ochtendzon laten opdrogen. Een confituur-croissant in de ene hand, een fluit bubbels in de andere. Nee, 't is nu ook niet het geschikte moment om erover te beginnen...

Ik ben eigenlijk geen ochtendmens. Mij doe je best geen al te bijster productieve dingen doen 's morgensvroeg. Daar waar de meeste mensen hun vrije tijd reserveren voor 's avonds, draai ik de rollen om. Ik lees de krant, schakel moeiteloos over op mijn favo boek en ga nadien nog wat in het zwembad liggen plenzen. Vanop mijn luchtmatras gluur ik door het grote schuifraam binnen in de sportzaal. Ik zie het geweldige lijf van manlief blinken van het zweet. Tussen zijn reeksen door komt hij me een geweldig natte lebberzoen geven.

(wordt vervolgd... want moet dringend naar de dansles!)

20:05 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Kan geregeld worden hoor alleen tja in plaats van het in het zeet werken heb ik liever een tasje koffie en laat me even meegenieten van de geweldig rustige natuur waar de vogeltjes fluiten. in de achtergrond het geluid van de golven... hmmm

woeps .. :-)
oppassen met die zware voet anders gaat manlief zijn bankrekening weer moeten misbruiken ...

happy dansing

Gepost door: kobe | 24-01-08

Wauw Mooi begin, belooft voor het vervolg... De wauw is trouwens voor de nieuwe design van je blog. Knap! Indrukwekkend! Jalours!
Groetjes

Gepost door: Breeg | 24-01-08

@ Breeg Net te vroeg voor Part Two blijkbaar :o)
Alle eer voor dit design komt toe aan De Blogkrant! Dankuwel Merci!

Gepost door: Lentesneeuw | 24-01-08

De commentaren zijn gesloten.