26-01-08

Mijn dagje niet

Ik haat die verdomde "windhond" die voor 't spleetje van de accordeondeur ligt om de tocht buiten te houden. Ik haat de accordeondeur die telkens bij 't openduwen piept en niet vlot meegeeft. Ik haat de combinatie van de deur krakend opzij te moeten duwen en ondertussen nog óver die pluche stoofbuis te moeten stappen (en garantie dat hij altijd wel aan uwe slets blijft hangen!).

Ik zie ze graag, maar op dit moment kan ik helemaal niet goed tegen het getater en rondgekuier van mijn ouders. Deur open, deur toe... koude tocht op mijn rug en op mijn tenen, die ik sowieso al onder mijn billen heb gestoken in lotushouding.

Ik haat het dat ik vandaag alwéér niet in gang geraak. O, pas op, ik heb wel goed gewerkt gisteren en deze voormiddag... maar deze namiddag geeuw ik het huigje uit mijn mond. Voorjaarsmoedheid? Nu al?

Ik zit in de keuken... kijk van het pc-scherm met een wit Word document naar de schreeuwerige TV waarop Niels wereldkampioen wordt. En mijn vader die vrolijk zit mee te juichen. En mijn moeder die haar dutje doet.

't Is weekend... het zou weekend moeten zijn. Ik zou moeten uitkijken naar een gezellige avond, naar omgang met vrienden, naar misschien nieuwe mensen leren kennen. Maar het zal weer niet voor vandaag zijn.

Opeens wordt mijn wereld zo klein. En argh, de stapel werk des te groter. Ik verzink, verzuip... ook in mijn eigen gedachten. Het gaat me even niet vandaag.

Waar zit je?

16:26 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

hihihi sorry dat ik lach, maar ken het al te goed:-)

Gepost door: watje | 26-01-08

@ watje Ah ;o) ik dacht al bij het zien van "hihihi"... wat is er daar nu grappig aan?
Maar goed, ik ben dus niet alleen! :o)

Gepost door: Lentesneeuw | 26-01-08

Als het je troosten mag, mijn wereldje is soms ook erg klein en blijkbaar zit bij verschillende bloggers de mot erin, "betrapelijk" zoals de griep zekers?
Laat er ons maar de moed inhouden, er komt wel weer zonneschijni
alvast een lieve groet

Gepost door: luna llena | 26-01-08

er even goed tussen uit dat is de remedie. Bel een goede vriend of vriendin en zet een stapje in de wereld.
Wat frisse lucht in je gestel en dan .... herpakken. Zullen wij twee is ..... ;-)

plan b: doorbijten

Gepost door: Duvel | 27-01-08

@ Duvel Haha, gij en ik? Samen erop uit? Zie dat ik u een oog uitkrab?? Hehe... grapje... maar tiens, je duivelstreken zijn wel degelijk verdwenen hé!
Toch bedankt voor de aanbieding :o)

Gepost door: Lentesneeuw | 27-01-08

De commentaren zijn gesloten.