28-01-08

Lieve lezers van me

Ik waardeer jullie woorden enorm. Jullie reacties hebben doorheen de dag een aangename warmte met zich meegebracht. Een dag waarin ik hier en daar toch de moed vond om verder te werken en wat taken te verbeteren.

Een dag ook waarop ik een uitnodigend smsje kreeg van vriendin M, waar ik in eerste instantie al niet wou op ingaan wegens de ondertussen bekende reden... maar waarop ik nog geen uur nadien zei: Aaaah, what the hell! Ik rij er gewoon heen.

Dit kwam mede door een wel zeer interessant en zinnenprikkelend heerschap dat in haar gezelschap vertoefde: meneer de kaartenlegger! *smirk smirk* Ja, ik heb een bijzondere interesse voor alles wat abnormaal en bovennatuurlijk getint is. Het is niet gezegd dat ik er blindelings in mee ga, maar ik kan niet om de feiten heen dat deze meneer -vriend aan huis bij de familie van vriendin M- er toch steeds weer griezelig knal op zit met zijn voorspellingen en gewaarwordingen. En dit meestal tot in de kleine details.

Ik had deze man nog nooit ontmoet, maar wel al veel van gehoord. Tot nog toe was ik het telkens weer vergeten (bewust of onbewust?) om eens een afspraak te maken op zijn kantoor. Maar nu was hij dus in town! En hij zou zelfs gratis een summier kaartje leggen voor dichte vrienden van de familie! Daar begon mijn neus natuurlijk van te krullen, haja, wat had u gedacht?

Deze avond kom ik dus ten huize vriendin M aan -een beetje ongemakkelijk, ik geef toe- en niet veel later liggen mijn kaarten onherroepelijk uitgespreid over tafel. Een wel zeer gedetailleerde en correcte uiteenzetting over verleden en heden... en dan le moment suprême, de vraag die me al een tijdje bezig hield... zal ik mijn ware ontmoeten en zal ik ooit kindjes krijgen???

En het antwoord was een dikke JA! En ook financieel geen problemen, op het werk alles prima. Alles in stijgende lijn, stukje bij beetje vooruit... tot aan de top!

nota voor de sceptici onder jullie: Jaaa, die mannen weten zeker iets af van mimiek en hebben mensenkennis. Jaaa, als een jonge vrouw u komt vragen over haar toekomst, dan zal ze wellicht nog wel "ooit" een lief hebben en "ooit" wel kinderen krijgen. Neee, ik leef er heus niet naar.

Maar toch geweldig om het zo eens te horen van een ander! En 't was van de voor niet ook nog ;o)

01:43 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

waarzeggers hihhi, ik voorspel dat er zon komt na de regen :-)

Gepost door: watje | 28-01-08

Zelfs al geloof je er niet voor de volle 100% in, iets leuks horen geeft toch altijd een fijn gevoel, en onbewust neem je daar toch iets uit mee!

Wens je alvast een leuke dag!
Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 28-01-08

Ik ... ... ben blij voor jou sé ! En waarzeggerij of niet, àlles gebeurt met een reden. Alleen zoeken we onszelf soms onnozel naar wélke reden ...

Dikke knuf !

Gepost door: Stekelbeesje | 28-01-08

Sorry... ...voor het feit da ge geen kl*ten aan mij hebt momenteel...

P.S.: ik hou onze kaartenlegsessie van weleer (@ ze fishsticks & spinach-night!) in mijn achterhoofd! :-)

Gepost door: Cijferkes | 28-01-08

allé vooruit het belangrijkste is dat terug vertrokken bent.

Gepost door: Duvel | 28-01-08

Ben je zeker dat hij zichzelf niet zag als de papa van je kinderen ? :-)
Maar het doet natuurlijk altijd goed zoiets te horen...een beetje dromen mag.
Groetjes

Gepost door: Breeg | 28-01-08

zeg dat zou ik nu ook wel eens ilen doen seh, maar ik ben er ook nogal sceptisch tegenover.

Gepost door: Mystic | 28-01-08

Op ieder potje past een dekselke ...
Ik moet de eerste uitzondering nog tegen komen se ;-)
Perso moet ik het niet weten hoor, elke dag kijken wat de wereld mij toe werpt heeft ook iets...

Gepost door: kobe | 28-01-08

Waarzeggerij boeit me niet! Eén van de sceptici! Tmoet ook gezecht worden! De positieve lijn mag al is doorbroken worden en deze keer ben ik het ettertje :-)

Gepost door: Einstein Brain | 28-01-08

@ Y'all Ettetertjes, voorstanders, neutrale reacties... gewoon blij dat jullie er zijn! :o) En ooo ja, ik ben mijn prettige ik weer tegen gekomen (zware wispelturigheid bij mij, zoals je merkt en we zullen wel zien hoelang het nu weer duurt, hehe)

Gepost door: Lentesneeuw | 28-01-08

De commentaren zijn gesloten.