30-01-08

De arm der pet!

Bonk-bonk-bonk-bonk-bonk-bonk

Neenee... geen akelig geluid uit de koffer, maar wel het geklop op de deur van de buurman. Mijn buurman is een beetje doof aan het worden en nu hoor ik wel bijna dagelijks het aanhoudend gebonk van iemand die bij hem op bezoek komt. Meestal is het zijn dochter. Omdat ik met mijn kamer vlak aan zijn voordeur zit, kan ik ook steeds met groot gemak de begroeting aan de deur meevolgen...

Deze keer, echter, was het niet zijn dochter...

"Euhm, goeiedag meneer, blabla auto... bla weet niet van wie bla?" Ons moeder had vanmorgen al gebeld naar de politie (ja, Watson lag toen nog in zijn bed, vandaar). Dus ik met een ruk mijn venster open en erdoor gaan hangen. En jawel, ik zie daar twee blauwe petjes te voorschijn komen. Wisten die veel dat ik er in mijn slipje stond, zo twee meter boven hen ;o)

"Ah, juffrouwke!" En ik: "Ah, de heren!" Verdorie, 't zijn nog felle! "Ja", zeg ik "wij hadden jullie opgebeld. Al nieuws van de eigenaar?" "Neeje... 't is iemand van Blankenberge. Meer weten we niet." "Oei oei, Blankenberge? Die wonderschone stad... waarvan ge wenst dat ge zo'n stad in uw achtertuintje had?" (hehe nee, dat zei ik niet) (Ik zóng het) (Neeeee, ook niet waar)

't Was trouwens aan hen om iets te zeggen, terwijl ik mijn haren eens verleidelijk uit mijn ogen gooi. "Kijk juffrouwke, hou het in het oog. Als hij er tegen het einde van de week nog staat, dan belt ge nog maar ne keer." "Is goeeed...", antwoord ik, alsof ik al jaren niets anders doe dan verdachte voertuigen in de gaten houden. Mijn buurman staat er ondertussen al bij voor piet snot. Hij druipt af naar binnen, verstond er wellicht toch maar weinig van.

De petjes en die kostuumkes! man man... draaien zich om richting combi. En ik zwaai mijn venster weer dicht. Die vent van Blankenberge kan maar zien dat hij zijn wagen hier laat staan!

Toch tenminste tot het einde van de week!

 

 

00:25 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

ahaaa is toch al iets...kan gaan slapen nu :-)))
Hadden ze allebei een snorreke?? (ik bedoel de politie hé) :p
Zonder snorreke zien ze er zo babyfaceachtig uit è hihi :-)

Die vent...uit Blankenberge...is misschien ne keischone adonis zonder snorretje, zonder pet en zonder dat kostuum!

groetjes en slaapzacht :-)))

Gepost door: maike | 30-01-08

Hihi Blij dat ook hier de Aaargh-dagen voorbij zijn!
Hou dat daar maar goed in 't oog en misschien ook een beetje in de neus, als er een verdachte geur uit de koffer komt, dan hebt ge ook een reden om de kostuumekes terug op te bellen, he!

Gepost door: Tessa | 30-01-08

Misschien kan je een paar van de banden plat zetten en dan naar de politie bellen dat er vandalen aan het werk zijn geweest ;-)
Bel ze anders gewoon op en zeg dat je valentijn vermist is, misschien stellen ze zich wel kandidaat als vervanger ;-)
Groetjes

Gepost door: Breeg | 30-01-08

Ik had eens een vriendin, zij heette Nancy .... Zalig nummer!

Gepost door: Chaoot | 30-01-08

Ik zou niet wachten tot het einde van de week, ik belde gegarandeerd morgen al eens. Alles voor de arm der wet he ;-) MMMM Foei ik geloof dat mijn hormonen mij weer parten spelen hoor!

Gepost door: amber | 30-01-08

Hou het inderdaad maar goed in de gaten ... misschien is het wel dé Ridder die zijn paard vergat... ;-)

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 30-01-08

Volgens mij zit de CIA er voor iets tussen... Spijtig dat die geen uniformkes hebben en meestal undercover zijn hé ;-) - alhoewel die mannen zijn wel soms zwaar afgetrai.... ach, ik zal maar zwijgen want ge loopt al **** genoeg zeker? :-D

Ik vind het in elk geval wel echt enorm hilarisch die dorps.. euh ik bedoel GEHUCHT-smentaliteit. Ik heb zoiets van: "euhm, ja voor mijn deur staan elke dag een paar honderd onbekende, verdacht uitziende auto's, en ik mag al blij zijn als ik dagelijks bij mijn thuiskomst (als ik van't werk kom dus) een plaatske vrij heb om mijn Yariske te placeren" ;-)))))

Gepost door: Cijferkes | 30-01-08

grappig hoe de fantasie weer op hol begint te slaan.
en dan zeggen die vrouwen iets over ons mannen tsss ....
"gullie mannen denkt alleen mo me jullie ***" krijg ik af en toe te horen... maar jullie zijn geen haar beters nah :-p

voor de rest laat ik mijn auto der lekker staan... dat lijk in de koffer moet nog wat rotten ...

Gepost door: kobe | 30-01-08

off topic revalidatie gaat moeizaam, maar het lukt wel ;-)

Gepost door: maike | 30-01-08

De commentaren zijn gesloten.