01-02-08

Over kuisen en oogkleppen

Daar ben ik zie! Supermegafit *ahum* voor een dag vol kuis- en voorbereidingswerk! Ach... ik zie het wel zitten hoor. Ik laat gewoon mijn drie CD's van Bob Marley op de achtergrond spelen.

Met de stofzuiger zwaar lopen reggaeën, de stofvod als micro gebruiken, de kobbejager op één vinger laten balanceren en terwijl we staan te koken, maken we er een waar Piet Huysentruyt programma van.

Je kan werkelijk van álles een feest maken! :o) Soit, ik begin er maar snel aan, nu ik mezelf zo opgewekt gekregen heb...

O ja, daarnet nog eens naar de arm der wet gebeld. Nog geen vijf minuten later bellen ze terug. Mijn moeder neemt op: "Jullie hoeven zich helemaal geen zorgen te maken! Die meneer is gewoon aan het  carpoolen!"

Carpoolen??? Komaan, moeder! Die auto heeft zich nog geen millimeter verzet sinds vorige zaterdag!! En in mijn leven als nachtuil met zicht op straat heb ik daar nog in 't geheel niemand zien in- of uitstappen. Daarbij, iemand van Blankenberge die in Oost-Vlaanderen een beetje komt carpoolen?!

Het heeft een discussie losgeweekt ten huize Lentesneeuw. "Zal ik terugbellen om dat te zeggen?", vraagt mijn moeder. "Ja natuurlijk, zeg ik! Er klopt toch geen reet van! Zo verdacht!!" Waarop mijn vader zich lichtjes begint op te jagen: "Vrouwen! Kunnen jullie dat niet gewoon zo laten? Laat die auto voor wat het is. Ja, 't stinkt misschien, maar jullie zouden nog wat meer in de pot beginnen roeren." Ik wissel een Sherlock Holmes blik met mijn moeder. "Ofwel", zegt ze, "is er wel degelijk iets aan de hand, maar kan en wil de politie niets lossen tegen ons. 't Is nu niet dat die auto in onze weg staat hé".

Juist ja. Zet allemaal maar vlug die oogkleppen op. Geef er vooral geen gevolg aan. 't Klopt niet. 't Strookt niet. 't Voelt niet goed. Noem het dan mijn zesde zintuig... en jawel, bij mij werkt die auto WEL op mijn systeem!

10:08 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Typisch toch voor onze arm der wet... oogkleppen.. ze krijgen die gratis telkens ze een pv'ke maken voor snelheidsovertredingen... ;-)

Veeeeel plezier nog!
Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 01-02-08

blijven bellen! natuurlijk werkt die auto op je zenuwen,die flikken maken er zich ginder gemakkelijk van af.Stalken die handel.
Veel plezier vanavond trouwens en geniet van je vakantie.

Gepost door: peggy | 01-02-08

Amai, ik zou het ook moeten weten zene..DIeje auto moet daar weg...er is iets niet juist mee !! Oh, eigenlijk wel spannend hoor...nu ben ik zelf al benieuwd zeg

Gepost door: oortje | 01-02-08

paranoia hihihi (oeps, niks mee bedoelt)
die foto boven links lijkt geweldig veel op iemand die ik ken (maar ge zijt het niet zenne;-) )

Gepost door: watje | 01-02-08

je hebt het goed opgemerkt lentesneeuwtje.
En het is zelfs heel persoonlijk, ik heb twee zoons die slechtziende zijn, vandaar ook het de naam ogenindeschaduw. Groetjes en een fijn weekend

Gepost door: merel | 02-02-08

De commentaren zijn gesloten.