07-02-08

Sprinkles on top

Alsof ik een nieuwe smaak ijskreem heb ontdekt. Ik krijg er maar niet genoeg van! Liefst vier of vijf bollen tegelijk, overgoten met een warme chocoladesaus en sprinkles on top. Véél sprinkles! Rood, blauw, geel, groen, paars... zo is mijn wereld dezer dagen gekleurd. En 't smaakt naar nog.

Met zoveel lekkers moet je me eventjes excuseren... Ik zit volop in de exploratiefase, waarbij de uren veel te vlug voorbij vliegen. Daarnaast mag ik ook mijn schoolwerk niet uit het oog verliezen. Huh? School? Wie, wat, waar, hoe??

En dan zijn er nog de uitjes met familie... zoals gisteren. Een gezellig samenzijn met moeder en zus. Het is ondertussen zo'n beetje traditie geworden dat we eens in de zoveel tijd samen gaan welnessen. Deze keer mét kortingsbon van een KBC actie. Dus wij zonder veel omkijken gereserveerd. Ach ja, het welnessleven kent al geen geheimen meer voor ons, you know... or so we thought!

Komen we met een big smile toe in het grote complex vol sauna's, stoombaden, masseuzekes, scrubs en voetbadjes... om ietwat later te ontdekken dat... "tiens, zie die daar lopen! Die heeft geen broek aan!"... "Maar enfin, en die mensen in 't bubbelbad: volledig naakt!"

Ieeeeek! Ik hoorde een plaat krassen op de achtergrond. Bij de welkomstdrank wordt ons verteld dat "wegens hygiënische redenen" geen enkel lapje stof is toegestaan in dit overdekt paradijs. Woeps. Ons moeder, een vrome zestiger, besluit prompt de hele namiddag boekskes te lezen in de rustruimte (waar badjas wel verplicht is). Mijn zus en ik kijken mekaar eens stoutmoedig aan: Maar natuurlijk durven wij dat!

Nadat de bikini's al even droog weer in de kleerkastjes worden gepropt, stappen we recht op het complex af. Met wat zijdelingse blikken en onwennig gefroetel, doen we de badjas uit. Peace of cake! Snel douchen, scrubben... en dan de eerste sauna. Raar... en mensen generen zich nog niet in welke positie ze gaan zitten!

Toch ook raar hoe snel het went. Weet je, ieders billen wiebelen, ieders borsten waggelen, iedereen heeft wel ergens een kwabje, en ik maakte me nog zorgen omdat er een millimeter haar stond op mijn BENEN!! Haha... we mogen er best nog wezen, bedenken de zusjes, terwijl we alle maten, geuren en kleuren aanschouwen.

En ons moeder, die dan uiteindelijk toch koos voor de infrarood sauna (zonder badjas en niet te lang hé!) ... die had de verrijking van haar leven!

;o)

14:54 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

en ik... bekijk van op afstand hoe jullie 'froetelen'?
Het is zo leuk verteld dat ik het me echt voor de geest kan halen hoe jullie doen hihi.

Die gewoon zijn om naar een sauna te gaan, zijn natuurlijk niet meer verlegen he, maar een beetje elegantie zou ik op prijs stellen :-)
groetjes

Gepost door: maike | 07-02-08

Nadat je het een keertje gedaan hebt, word je er gewoon aan. Hoewel, er zijn posities, waarin sommige mensen zich wringen, waar ik toch liever niet in gezien word!

Geniet van de vlinders!

Gepost door: saartje | 07-02-08

Ja lap zeg... Ik kom hier 3 dagen niet lezen en ik heb het gemist. Enfin, niet echt natuurlijk, want je loopt nog steeds op wolken, maar de primeur heb ik wel gerateerd... Heel blij voor jou! Geniet ervan!
Grts, JB
P.S. "Life-is-a-Lady" leeft ook weer. :-)

Gepost door: Joe Bradley | 07-02-08

maten en gewichten om nog maar te zwijgen van alle maten en gewichten waarmee je willes nilles wordt geconfronteerd... Inderdaad the time of our lifes. Ferm gelachen...

Gepost door: kabe | 07-02-08

Het is voor jou precies een periode van genieten, genieten en nog eens genieten!
Wel, ik ben blij voor jou hoor! Geniet van deze mooie tijd in je leven... en hou hem vast...!

Wens je een supergezelligenromantischweekend!

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 08-02-08

Wel Mijn vriendin doet dat ook veel en ik durf zelf ook niet meegaan. Inderdaad als ze al kijken als je kleren aanhebt, hoe meot het niet zijn als je geen kleren aanhebt.

Ik hoop dat je ten volle van je dagen geniet. :-)

Gepost door: Mystic | 08-02-08

Awel zie, k'vraag mij al lang af hoe het er aan toe gaat in zo'n sauna. Dus best eerst buitenkomen met zwembroek en ze pas later uitdoen!
Heb trouwens ooit een beginnend koppeltje horen vertellen over hun eerste saunaervaring. Ze hadden samen afgesproken om er een te bezoeken in het prille begin van hun relatie. Het meisje vroeg aan haar beste vriendin wat ze best deed als ze de sauna buitenkwam, naakt of met lapje stof erover. De "ervaren" vriendin gaf haar de boschap mee dat naakt absoluut noodzakelijk was. Zo gezegd, zo gebeurd: Het meisje kwam op haar 2e date poedelnaakt haar kleedkamer buiten om met veel schaamte de boksershort van haar vriend te aanschouwen. Die vond het best wel grappig! K'heb nog geen publieke sauna's bezocht, maar vanaf het momendt dat i dit verhaal hoorde, weet ik dat ik extravoorzichtig moet zijn!

Gepost door: Einstein Brain | 09-02-08

En euh, de fouten in m'n antwoord schrijf ik toe aan het weinige contrast wanneer we een antwoord schrijven. Hint!

Gepost door: Einstein Brain | 09-02-08

@ Einstein Hehe, knap verhaal! Enne... ik snap de hints wel, maar ik kan er zelf niets aan veranderen (denk ik)... Ik neem er de fouten dan wel graag bij. En o ja, HINT voor de mensen met een laptop: draai je scherm wat platter, dan zie je de tekst supergoed :o)

Gepost door: Lentesneeuw | 09-02-08

De commentaren zijn gesloten.