29-02-08

Nationale Mannendag!

Of het nu brede knuffelberen zijn of wapperende grassprieten, trotse bezitters van sixpacks of iets bollere buikjes, die mét haar en die zonder, met navelpluis of zonder, de mannen met lef en de mannen met een suikerspinnen hart, de casanova's en de hell's angels, de koele zakenman of de zachtaardige verpleger, zij die met de voeten omhoog voor TV liggen of zij die spontaan de stofzuiger bovenhalen...

Ik wens elke man vandaag een gelukkige Nationale Mannendag!

Het idee komt van Q-music op aanraden van -hoe kan het ook anders- onze eigenste Vlaamse venten. Misschien toch niet echt bijster verstandig om net van deze schrikkeldag een mannelijke Hoogdag te maken... 29 februari, beste heren, komt maar eens in de vier jaar terug! Dat wil dus zeggen: drie jaar niks, één jaar weer wel en dan weer drie jaar niks. Euhm... enfin, een reden te meer om er vandaag dubbel van te profiteren! Surf maar eens naar de site van Q-music om te weten te komen in welke café's je getrakteerd wordt op een gratis pint. Verder kan je ook een petitie tekenen om deze Nationale Mannendag officieel te maken!

Persoonlijk voel ik me ook wel geroepen om mijn dankbaarheid naar jullie toe te tonen... Inderdaad, de mannen mogen ook wel eens in de (euhm) pintjes gezet worden! Voor al de moeite die jullie doen om ons te begrijpen, voor al die muurtjes waar je vervolgens tegenaan loopt, voor al de "nee schat"-ten die jullie al te horen kregen en voor al het gezaag dat vaak onterecht naar jullie hoofd geslingerd wordt. Bedankt om het te dulden!

Doe lekker jullie zin vandaag en GENIET ervan. Ja, 't is gepermitteerd vandaag. Daarna weer drie jaar kinnekloppen, remember :o) 

10:25 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Gelijk Ja je hebt gelijk. De mannen mogen een dag hebben zo 1 keer in de 4 jaar. Laat ze maar eens genieten.
Een superfijn weekend gewenst.

Gepost door: Mystic | 29-02-08

beter iets dan niks, he? en daarbij
echte mannen trekken hun plan!
ze zitten niet zzielogend of kwijlend te wachten tot de een of andere stoeipoes hem helpt uitzuipenilol!
toch bedankt voor je goede bedoelingen.
de onder de sloef liggenden zullen blij zijn.

Gepost door: joz. | 29-02-08

ha... leuk om weten!
bedankt voor je reacties! ik kom hier idd vaak langs om je postjes te lezen, ik dacht lekker onzichtbaar maar dus buiten de geweldige belstat gerekend :-) Ik kan me toch al min of meer een beeld vormen bij dat gedicht, tnx!
groetjes

Gepost door: anijsje | 29-02-08

Het is ze zonder twijfel gegund!

Zal ik deze avond een pintje brengen terwijl Vriend televisie kijkt!

Gepost door: saartje | 29-02-08

ge weet toch... da ge een snor moogt opplakken en ook enen kunt gaan drinken op hun kosten hé !?
(neen, is niet voor te zwanzen)

Gepost door: Cijferkes | 29-02-08

@ C Ja, ik wist dat :o) maar wegens veel te veel werk (alweer) kan ik mijn stoffig kamertje niet verlaten...

Gepost door: Lentesneeuw | 29-02-08

mannendag voor mij hoeft het niet, we maken er wel één wanneer we op dat moment zin in hebben ;-) eender wanneer en hoeveel keer in het jaar. pfff trouwens daar ne speciale dag voor uit kiezen vindt ik zowizo niks.
maar is wel tof dat er vrouwen zijn die er begrip voor hebben :-)

Gepost door: watje | 29-02-08

Voor mij hoeft dat niet hoor ....
Ik vraag me af waarom alles en iedereen tegenwoordig een dag moet hebben?
Als iedereen normaal tegen elkaar zou doen dan is al die commerciele rommel niet nodig ... Wat is het doel? dat ik een pint ga drinken, dit doe ik anders ook al. Ach wat gaan ze morgen verzinnen?

Ben ik nu een slechte man?

Gepost door: kobe | 03-03-08

De commentaren zijn gesloten.