04-03-08

RIP beste friet ter wereld!

Het beste frietkot van het land is niet meer... 't is te zeggen, de muren staan er nog. De binnenkant is uitgebrand. Gelukkig kwam iedereen nog op tijd weg. Een defect aan de frietketels. Of eerder, een defect bovenop het defect dat men aan het herstellen was.

Ik had dat eerste defect ook al gemerkt... zo'n paar weken geleden. Zei ik smalend tegen mijn favoriete frietkotbaas: "Awel, zo'n raar geluid dat daaruit komt! Sebiet schiet 't kot hier in brand, mwuhahahaaa" *smile - o, wat ben ik toch grappig - smile*

Not funny anymore dus...

Onze streek lijdt een groot verlies. Met zo'n frietkot! Net naast een voetbalveld gelegen, kan je al denken... en ik voelde me nog extra verbonden, want ik kende de uitbaters van toen ik nog maar een klein dotske was. Heck, ik heb zelfs nog met hun tweede zoon hand in hand gelopen in het eerste leerjaar! Vriendin M aan het andere hand... tja, die gast was populair onder ons dotskes en hij kon niet kiezen tussen ons twee.

In het frietkot van zijn mama kon ik ook nooit kiezen: zelfgemaakte ballekessaus of zelfgemaakte stoofvleessaus... hm, telkens een groot dilemma. En de frietjes... damn, die malse dikke zelfgemaakte friet! Ik zal ze missen... de komende vier maanden dat het terug in opbouw is.

Waar moet ik ondertussen naartoe?!

ps: mannekes! Jullie zijn gebeten door de schrijfkriebels zeker? Wat een hoop postjes heb ik opeens in te halen! Maar ik doe het met plezier hoor... doet u vooral kriebelachtig verder.

22:19 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Een lekker bakkie frieten is niet makkelijk meer te vinden en als dan ook nog eens je eigen favo in brand vliegt....!
Er zit niks anders op dan de volgende 4/5 maanden euh...zelf frietekes te bakken? Zelf bedacht zie! ;-)

groetjes

ps: Amaai ja, das hier en bij mij keidruk!
Volgens mij zitten ze allemaal op een chatkanaal!!!! (Ook zelf opgekomen) lol

Gepost door: maike | 04-03-08

mmm, wanneer het kot terug geopend is zal de friet des te lekkerder smaken :-)

Gepost door: watje | 04-03-08

Das erger want je favoriete frietkot weg... dat zijn rampen! Maar niet getreurd, bij deze bied ik mijn favoriete frietkot aan. Volgende keer als je naar het frietkot wilt, kom langs en ik bezorg je een even lekker pakje frieten! :)
Groetjes

Gepost door: Breeg | 05-03-08

Zoveel frietkoten in ons landje, in ieders buurt, en idd is het moeilijk om een goeie te vinden. De jouwe brandde uit, de mijne veranderde van eigenaar en is sindsdien dezelfde niet meer... 'Troost' je met de gedachte dat je over vier à vijf maanden weer kan smullen van hun frietjes!

En dan ga ik nu nog wat schrijven, zodat jij weer wat meer kan lezen.... ;-)

Gepost door: saartje | 05-03-08

schrijfkriebels? ...daar heb ik geen last van... andere kriebels daarentegen :-D mwoehahahah... We need to chat up miss Workaholic !!

Enneuh... OMG... is da daar waar wij om een broodje geweest zijn net voor het Cijferkes ten huize Sterrekes -kampioenschap???

Al gelijk waar het zou mogen wezen.... maar ocharme die mensen!!

Anyway, aangezien ge nog niet in 't beste frietkot ter wereld zijt geweest kunt ge ook nie weten waar het beste frietkot ter wereld IS hé... Wa ge wel kunt weten (van horen zeggen dan) is da'k er nie ver af woon.... :-) Ik wil u nog altijd een groot met zelfgemaakte tartaarsaus trakteren hé :-)

Gepost door: Cijferkes | 05-03-08

Zeg meid, vier maanden zonder frieten, da's nu toch niet het einde van de wereld, he!?
Ge hebt het al eens veel langer zonder moeten doen! En ik kan mij niet eens meer herinneren wanneer ik de laatste keer goei frietjes van de frituur gegeten heb...
Als ge eens in Brussel bent, er is een supergoede frituur op de Place Jordan!

En die "schrijfkriebels", die zijn bij mij eerder te wijten aan verveling en frustratie! Ik had in mijn hoofd weer een hele post klaarzitten, maar heb mij deze keer toch maar ingehouden... Uiteindelijk is het allemaal zo erg niet als ik eraan denk dat ik volgende week terug naar huis moet, da's veel erger!!
Ik wil niet!!!!!!!!!

Gepost door: Tessa | 05-03-08

Ik leef met u mee hoor... Zo zonder deftige frietjes leven is vrij hard en moeilijk

Gepost door: kobe | 05-03-08

De commentaren zijn gesloten.