25-03-08

The male package

Mannen komen in pakketjes. Die pakketjes zijn volledig te nemen of te laten. Natuurlijk. Zeer begrijpelijk. Hetzelfde gaat ook op voor mijn eigen kleine persoontje. Maar toch raar hoe die mannelijke pakketjes kunnen samengesteld zijn.

Zo zijn er de intellectuelen die er nog knap uitzien ook. Maar dan weten ze dit van zichzelf en gedragen zich innemend, gereserveerd, ja haast arrogant. Mijn grapjes worden met een geveinsde scheve blik afgedaan als iets ondermaats. Ze laten me voelen dat ik nog net niet aan de zoom van hun Armanikostuum reik. Een status om te bewonderen. De rest? 

Er zijn ook mannen die intelligent zijn en grappig, lief en begrijpend. Maar op fysiek vlak is er geen klik. Vele zielsontblotende gesprekken ten spijt, ander bloot komt er niet aan te pas. Een mooie vriendschap, dat wel, en meer hoeft dat niet te zijn, toch?

Dan zijn er nog hele lieve mannen met traditionele waarden en normen. Het ontbreekt hen niet aan humor en ze weten de ambiance er overal in te houden. Een schattige naïviteit, knappe snoet én ze weten zich nog te kleden ook. Je voelt je tot hen aangetrokken, maar... ze vallen niet echt onder de categorie "slim"...

Ik richt me nu even specifiek tot de dames (heren mogen uiteraard ook hun mening geven). Welk pakketje draagt uw voorkeur? En nee, "een mix van alles" is geen antwoord... het perfecte pakket bestáát niet, dames, helaas... 

22:33 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Het perfecte pakket ;-) ...wat er oa in dat pakket moet zitten ;
Euhm, ne grote man mét gevoel voor humor dieje lekker ruikt en een beetje borsthaar heeft...

Gepost door: oortje | 25-03-08

euhm... Voor mij geldt het pakketje waar "KLIK" op staat :)

groetjes

Gepost door: maike | 25-03-08

Lap we worden weeral in vakjes ingedeeld. En mijn vakje is er niet bij. Want ik ben een mix van de verschillende pakjes, dus dames zeg allemaal dat je een ander pakje wil! :)
Groetjes

Gepost door: Breeg | 25-03-08

Allle how we worden als man weeral in vakjes gestoken. Niets is zwart/wit eigenlijk is alles grijs... je analyse is wel voor een deel correct maar het andere dee; is grijs mannen die net tussen 2 vakken vallen... Perso hoop ik dat ik zo ergens tussen val. Trouwens diezelfde analyse kan je ook voor vrouwen maken hoor ... alleen vrees ik ook dat we daar het grote deel van de onze vrouwelijke tegenhangers oneer aandoen...

Dus ik laat me niet in vakjes verdelen in weiger dit ... ik ben wie ik ben en ik pas nergens in and i like it. Ik ben uniek

Gepost door: kobe | 26-03-08

Ha, doe voor mij maar de soulmate. Want dat is toch hetgene wat ik altijd het meeste mis als ik single ben, moet ik toegeven.

Gepost door: Twinkeltje | 26-03-08

Het perfecte pakketje bestaat niet... Hoewel...
Ik val op ne grote, intelligent, knap, stabiel, gezonde dosis humor, zalig in bed, net gekleed, mooie wagen, die mij tijd voor mezelf gunt, en met mijn grillen overweg kan...
Hij bestaat... mijn man!

De bovenstaande pakketjes... neen, ik denk dat we daar als vrouw niks mee kunnen doen...!
Ze zijn je niet waard ***, de juiste komt nog wel, in een ander pakketje...!

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 26-03-08

@ de mannen Even tussendoor zeggen dat het NIET mijn bedoeling was jullie allemaal in hokjes te stoppen... Er zijn uiteraard nog zovéle pakketjes! En veelal met een unieke samenstelling.
't Is dat ik niet al die pakketjes in mijn leven tegenkom hé... dat ik me beperk tot diegene die ik wel ken.
Lieve groetjes voor alle mannen die zich in een hoekje gepropt voelen.

Gepost door: Lentesneeuw | 26-03-08

bedankt om me uit dat hoekje te halen want me mijn bijna 2 meter lengte is dat niet echt comfy.

Gepost door: kobe | 26-03-08

Lap! ...ze moest mij er ook weer in vernoemen zenne :-p

Gepost door: Cijferkes | 26-03-08

Mannen komen in pakketjes.
Vrouwen in golven, met de getijden mee.

Gepost door: Tom Yum Kim | 26-03-08

Ik denk dat het in de natuur van mensen ligt om andere mensen in categorieën in te delen, ik betrap er mezelf ook dikwijls op.

Maar soms zijn we er wat te snel mee. Iemand die wat onzeker is en daardoor niet veel zegt wordt als snel te gereserveerd, ongeïnteresseerd of zelfs arrogant bevonden.

Soms loont het de moeite om het pakje ook eens open te maken en te kijken wat er in zit, in plaats van alleen de buitenkant te beoordelen...

Gepost door: Rigel | 26-03-08

pakketje wijsheid het is iets dat je wel erg bezig houd, die mannen. Je stukje is leuk geschreven. Het zijn de echte stereotypes, wars van elke realiteit die je hier omschrijft en geloof me maar als ik je zeg dat schoonheid voor 100% van binnen zit. Het leren ontdekken van die schoonheid en de kunst om door een façade heen te zien is de kunst om een relatie te beginnen, t' Is dat wat de leifde doet groeien. Het uiterlijk (dat vaak een misleidende aandachtstrekker is) hoe mooi ook zegt na verloop van tijd niets als het innerlijk niet mooi is .

Gepost door: Duvel | 28-03-08

De commentaren zijn gesloten.