14-04-08

Tussen de bilspleet

Precies een week geleden dat ik gepost heb. De ambetante bui is ondertussen wel al overgewaaid. Gekoeld en bedaard.

Ik draai alweer goed mee met de meute en vandaag heb ik zelfs een rookmaatje gevonden! Tot dan sloop ik onder de middag heel stilletjes de lerarenkamer uit om vervolgens op m'n gemakje in de auto mijn siggie-break te nemen. Kijken of er toch geen leerlingen te dicht kwamen en beducht op misnoegde blikken van collega's. Was ik dan echt de enige? Maar banee gij! Al even "in den duik" loop ik deze middag een collega tegen het lijf die zich verontschuldigt voor haar drang naar nicotine. Ik zeg opgelucht: "Dan doe ik lekker mee!" Alleen de rokers kunnen zich nu voorstellen wat voor een praatje er toen volgde...

Voor de rest heeft vriendin M me een grondige beurt gegeven. Qua coupe, wel te verstaan. Neen, ik ben nog steeds niet lesbisch geworden, alhoewel ik het zwaar begin te overwegen. Mijn lange haren zijn er dus onverbiddelijk afgegaan. De foto op deze site is bij deze ook outdated. Ik ben nu 's morgens in de weer met een plezant goedje, genaamd sticky gum, waarmee ik mezelf een warrige piekjeslook aanmeet. Dat het bij mijn leerlingen een instant wow-effect gaf, hoeft al geen verdere uitleg meer.

Gedáán met lange lokken die tussen de rits van m'n vest vastzitten, gedáán met het zoeken naar splitsingen, gedáán met een hoop haar uit het doucheputteke te trekken (bah bwei brrr!), gedáán ook met haar dat tussen m'n bilspleet kruipt. Ik verklaar me hier eventjes nader, gezien de frons op uw gezicht.

Ik denk ook niet dat het enkel bij mij voorvalt, maar oké, als ik m'n lange haar onder de douche waste, dan kwam er gegarandeerd een halve pruik uitgevallen haar mee. Volgt u even de waterstraal, waaronder ook het haar, dat zich een weg baant via m'n schouders, over m'n rug... om dan in m'n bilspleet te blijven hangen. Wreed ambetant! Dus, na het afspoelen, had ik al de gewoonte om tussen de bilspleet grondig te sproeien en te graaien, tot al het haar richting doucheputteke ging.

Ben ik daar nu de enige in? Of is mijn poep te strak? :o)

19:35 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Persoonlijk heb ik der geen last van dus ik kan niet als ervaringsdeskundige spreken. Mijn haar is nooit langer dan de schouders gekomen (in lang vervlogen idiote zotte tijden)

Morgen middag ga ik u denken terwijl ik die wondere nicotine naar binnen trek... hoewel ik niet moet oppassen voor kids :-p

Voor de rest willen wij een geupdate foto... wij hebben dat recht, neen het is je plicht :-p

Gepost door: kobe | 14-04-08

Ik ... ... lach in mijn vuistje ... jij weet wel waarom hé ... ;o)

Knufke !

Gepost door: Stekelbeesje | 14-04-08

Blij te lezen dat de ambetante bui weer over is en je weer je persoonlijke, plezierige zelf bent!!
Die geupdate foto, misschien kan je daar die van je voeten voor in de plaats gebruiken!
En dat haar, tja,. dat valt bij mij ook wel eens voor, maar ik kan toch niet zeggen dat dat regelmatig is!!

Gepost door: Tessa | 15-04-08

Eindelijk... En ik maar bang hebben dat ik de enige ben wiens (uitgevallen) haar op wonderlijke wijze z'n weg vindt naar die onderste regionen...

En wonder boven wonder... Ook mijn haar is sinds dit weekend een pak korter!

Dood aan het bilspleethaar!

Gepost door: saartje | 15-04-08

:p Ik heb het nog nooit ondervonden omdat ik dan een douchekapje op mijn hoofd staan heb. Mijn lange haren was ik al hangend over de badkuip lol.
groetjes

Ps: Laat de voor en na eens zien! :p

Gepost door: maike | 15-04-08

Lol! Mijn haar is nooit zo lang geweest, hoogstens tot op mijn schouders! Dus DAAR heb ik nu eens nooit last van gehad se!

Gepost door: oortje | 16-04-08

Zooooooooooo lang is het mijne nu ook weer niet... maar wie weet... ik ga er toch eens op letten de volgende keer...
Stel je voor ;-)
Ik twijfel zeker niet aan het feit dat het korte kapsel je staat maar je mag altijd je fotooke aanpassen hé!

Lieve groetjes,

Gepost door: M&M | 16-04-08

Ik sluit me aan bij de algemene oproep om een actuele foto te plaatsen.
Van het haar, bedoel ik, niet van de strakke poep.
Alhoewel... dat mag ook. ;-)
Grts, JB

Gepost door: JB | 16-04-08

... Inderdaad in mijn lange haren tijd had ik ook steevast een hoop haren in mijn bilspleet zitten. Niet erg aangenaam.

Gepost door: Mystic | 18-04-08

Dat van dat haar heb ik ook...ik dacht altijd dat ik 's nachts mijn haar opat ofzo en dat het er op die manier weer uitkwam...lastig he. Zou dat enkel bij lang haar zijn?

Gepost door: N. | 27-04-08

De commentaren zijn gesloten.