24-04-08

"Puur" relaxen

Aha, wat leest mijn lodderig oog? Dat enkelen naar aanleiding van mijn vorige post ook de bloedbanden eens gaan oppompen! Way to go, lezers/bloggers! 

Maar jammer ook dat er voor sommigen niet veel op te pompen valt... die mensen mogen natuurlijk ook altijd een goeie vriend of vriendin meenemen! Of course :o)

Ik zei wel degelijk"lodderig oog", want hoe ontspannend het gisterenavond was, des te vermoeiender vandaag... amai, een klas kan toch zó verschillen van dag tot dag! Ik heb voor 't eerst mijn maag voelen dubbel slaan, de stoom uit m'n oren voelen komen, de goesting gehad om er een paar tegen de muur te smakken. Dát heb ik echter niet gedaan. Maar ik ben wel eventjes mijn kalme zelve kwijtgeraakt. 't Was er ook deftig over van hun kant.

Maar foert, ik zit weer thuis en kan niet wachten om straks de zuludans te stampen op het ritme van de djembé. Ik zal de stoute leerlingen van vandaag eventjes fantasierijk verkleinen tot miezerige miertjes, die ik vervolgens tegen de onderkant van mijn bevallige voet ga plakken. Mwoeha!

Gisteren was best grappig, hihi. Tussen de sauna- en bubbelbadsessies door zaten we gezellig te keuvelen aan een teaken tuinset, een verfrissend drankje bij de hand. Een doodnormaal tafereel, zou je denken. Mja, zij het dan wel in onzen puren allebei. Hehe! Heel gemakkelijk ook, want je hoeft je niet eens af te vragen of de kleur van je truitje wel bij die van je rok past!

't Was dus zeer relaxed, inderdaad. Thanks for asking :o) 

17:51 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

dag Kunstmaan Suzy Ik wou iets anders zeggen maar dat zou die ô zo heilige anonimiteit schaden ;-)
Nice, nice, nice, bibi gaat nu zwemmen want hij heeft gisteren zijn knietjes %@#$* zitten forceren met 't lopen, aarghhh...
De details van het klasgebeuren hoor ik nog wel?
tata x

Gepost door: Cijferkes | 24-04-08

Amai, ik denk dat ik gisteren serieus moe was want ik heb nu pas de dubbele betekenis van je titel door :). Blij dat je ervan genoten hebt en ik hoop dat je gisteren lekker hard gestampt hebt!
Groetjes!
PS: te oud ;)

Gepost door: Breeg | 25-04-08

@ ... @ Breeg: jammer! ;o)

@ Cijferkes: ik weet niet wat je wou zeggen... ben niet echt mee, maar ik hoor het zeker nog wel! (that is: als ik jou mijn details vh klasgebeuren geef) ;o)

Gepost door: Lentesneeuw | 25-04-08

De commentaren zijn gesloten.