03-05-08

Jeckyll and Lentesneeuw

Als de zus een feest geeft, is het er steeds boenk op. Ik voel de pijnlijke staat van m'n voetkussentjes en denk zo dat het goed was. 

Het eten was ook een streling voor de papillen en vooral, er was véél! Jammer dat een mens op een bepaald moment dik zit... want ik was de buffettafel nog helemaal niet rond geraakt.

De communiefeesten zien er nu toch wel anders uit dan tegenover mijnen tijd. Behalve het paaslam, dat is nog steeds een vast item. Voor de rest waande ik me op een halve trouwfeest. Maar we zaten dan ook met een groep feestgrage mensen bij mekaar en dan hoeft er al niet veel te gebeuren om de stemming erin te krijgen.

In feite had de DJ het nog zo slecht niet bekeken om tijdens het eten alle Vlaamse schlagers uit de stoffige kast te halen. Of je het nu wil of niet, je mompelt mee, je buur zingt het in je gezicht terwijl hij een hap naar binnen werkt, de overbuur doet het al wat luider. Voor je 't weet zitten alle tafels tegen mekaar op te zingen en worden de servietten duchtig in het rond gezwierd. Hihi.

En dan de tafels aan kant. En de voeten erop. Eerst met schoenen, daarna zonder... heel wat jeugd en ik die me erover ontferm. Of zij over mij? Jawel, beste mensen, ik heb leren JUMPEN! Ik KAN het!! 't Was zeer aanstekelijk, want ook de al wat ouderen placeerden zich wijdbeens springend op een rij achter de jongeren en mezelf.

Voor wat hoort wat, natuurlijk, dus ik leer hen de Hucklebuck en de Indianendans. "Da's wat anders dan jumpen hé! ;o)" Zij die bijna aan een lief toe zijn worden door mij van hun stoel geplukt om te leren slowen "Maar allez, tante, ik kan dat niet!" "Tut-tut, komaan!" En ze amuseerden zich kostelijk. Ook de chachacha en de tango zijn de revue gepasseerd. En veel onnozelheid... héél véél foute dingen.

Zalig avondje!  

12:58 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Heel veel foute dingen???Wat bedoel je daar dan mee?
Voor mij is er niks mee om heel onnozel te doen en je geweldig te amuseren. Het leven is soms al 'saai' genoeg !!

Gepost door: oortje | 04-05-08

nice copycat ;-)

Gepost door: Cijferkes | 04-05-08

Wat is fout eeeh ... :-) Ik beslis zelf wel wat ik fout vind en dat hangt rechtevenredig samen met het alcohol gehalte van mij... :-)
ge kunt mo plezier gehad hebben eeeh...

Mo alle JUMPEN komaan das toch al verleden tijd nu ist techtonic (weet ik veel of het just geschreven is) beke meegaan met den tijd eeeh tis niet omdat dat grijze haartje der al staat dat ge moet stil staan eeeh ;-)

Gepost door: kobe | 05-05-08

De commentaren zijn gesloten.