09-05-08

Tasty weekend

Alweer een verlengd weekend voor de boeg. Happy I am. Alhoewel een weekend voor mij meestal ook garant staat voor een massa voorbereidingen en verbeteringen.

Die verbeteringen kan ik nog combineren met de zon. Dan instaleer ik mij in bikini op de hof met twee stoelen extra rondom mij. Het blad van onze tuintafel is op mysterieuze wijze verdwenen en de vier poten daar zomaar zetten is ook geen zicht. Vandaar de twee extra stoelen dus. De mix van zweet en zonnecrème moeten mijn leerlingen er maar bijnemen op hun taken en toetsen, hehe.

Die voorbereidingen dan... daarvoor moet ik noodgedwongen voor de pc kruipen. Nu ja, ik héb een portable en ik zóu dus met de pc op schoot óók buiten kunnen zitten. Maar dat is al minder handig en ik betwijfel of mijn beestje tegen deze felle zon kan.

Eigenlijk heb ik al flink mijn best gedaan vandaag. Ben zoals een normaal mens opgestaan op een normaal uur om dan aan een normale werkdag te beginnen. Niet gemakkelijk, die zelfdiscipline... heb er precies toch wat moeite mee. Hopen dus dat ik volgend jaar met een fulltime zit, zodat ik geen tijd heb om te zitten prutsen wanneer het niet mag.

What else this weekend? Wel... ik ga vanavond naar toneel. Zeer duistere omstandigheden, want ik weet niet eens over wat het zal gaan. Amateurtoneel, dat wel, en dat zie ik dus wel graag.

En morgen is D-day! Want dan staat de eerste BBQ van 't jaar op 't programma! Joehoew! Ik heb gisteren al zitten watertanden toen die smakelijke geur van bij de buren kwam overwaaien. Awel, en morgen is het mijn beurt!

Een prettig weekend aan elk van jullie gewenst... dedees kuist haar schup af :o) 

17:04 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

hmmm.... Tja, die rotte voorbereidingen hé... het zit precies toch echt wel diep hé maatje... :-s
"die in het onderwijs hebben een luxeleven, zoveel congé...." juist ja --> niet dus :-s


De naam van het stuk is "Op", onze twee kaarten liggen op mijn keukentafel en zijn (zoals alle andere kaarten) letterlijk sealed with a kiss - with lipstick.

Mijn broer (ik vermoed de hoofd(d)rolspeler, of tenminste één van dè - maar hij wil weinig of niks lossen, laat staan dat ik het script mocht inlezen!) belooft alvast dat hij een pikante scène gaat spelen. De jeugd van tegenwoordig toch hé, tsss.... (@ alle andere lezers: mijn broer is negen jaar jonger als ik, dus 17 momenteel)

Morgen pas eerste baarbekjoe? WTF, arm dutske... Euhm... en ik ben de tel al kwijt :-D

Gepost door: Cijferkes | 09-05-08

Hmmm BBQ, dat zou ik nu eens willen doen, maar op je eentje is dat de moeite niet hé :-) Genit ervan hoor meid !

Gepost door: Troetel | 09-05-08

alé geniet maar eens tot in de late/vroege uurtjes en ik zal af en toe naar de kerk gaan en bidden dat je volgend jaar fulltimer heet!

groetjes

ps: Bwaaa...ik vergeef je de nog amper sporadische bezoekjes aan mijn blogje, want zegt men niet: De jeugd van tegenwoordig è! En daar reken ik cijferkes ook bij! :pp

Gepost door: maike | 09-05-08

over toneel (@C) Awel awel, ik was echt super verrast over wat zesdejaars kunnen presteren! Ben stiekem ook wel een beetje jaloers op de goeie wil en het enthousiasme van de leerlingen op die school daar... voor zo'n producties zou ik ook wel willen instaan :o)
Nog es bedankt voor de uitnodiging!

Gepost door: Lentesneeuw | 10-05-08

De commentaren zijn gesloten.