16-05-08

Een allegaartje aan gedachten

Hot on the dansfloor

Gisteren de laatste les Afrikaanse dans en gezweet hébben we! Voor deze laatste choreografie liet de leraar de les met een half uur uitlopen, wat ik persoonlijk niet zo erg vond. Eens je zo'n reeks passen vlekkeloos na mekaar kan dansen zonder nog naar de leraar te moeten kijken, is het nóg zo plezant. Onze klas in actie werd zelfs vereeuwigd op tape! Te hopen dat YouTube daar geen lucht van krijgt... O ja, de leraar heeft er zich ook een lief uitgekozen! Ik had zoal iets willen zien, toen ik de gang doorliep naar de danszaal toe... stond hij met één van onze leerlingen net iets te familiair te doen. Toen ze weg was, vraagt hij met zijn hand op míjn kont wat ik nog doe na de les. Is dat een Afrikaanse gewoonte of zo, waar ik nog niets van weet? 

Te oud voor jumpen?

Sinds het "jumping" communiefeest van m'n nichtje zit ik geplaagd met een kleine malaise aan m'n enkel. 't Is alsof er een beentje niet goed zit en dat voel ik nu al zo'n week of twee. Ik zal het hakken dragen voor een tijdje moeten laten... of ik kan natuurlijk es langsgaan bij de dokter. Naaah. Daarvoor is het niet alarmerend genoeg. Wat flexiumgel en we zien wel dus.

De goesting

Of ik nu goesting heb of niet, ik kijk aan tegen een koppel zware weken. De laatste lessen van het schooljaar zijn meestal van die uitbollessen, met onderwerpen die niet in het handboek staan. Dat wordt dus zelf handouts maken en leerstof halen vanop het net of uit de bib. Tegelijk lopen de laatste grote taken en toetsen binnen. Met groot bedoel ik boekbesprekingen van 4 pagina's per leerling en GIP-opdrachten van het tiendubbele. Ondertussen, niet te vergeten, komen de examens eraan. Ook daar moet ik alle leerstof van het tweede semester verwerken tot educatief verantwoorde vragen en dat in een nette layout stoppen. De deadline voor dit alles is 1 juni. Knippen en plakken, uitvinden en produceren. Ik doe het graag, maar toch: help.

De vraag

En dan is er voor de rest nog één vraag die ik me stel. Wordt mijn vrijdagavond gevuld met worddocumenten en rode stylo... of niet?

13:45 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

oi oi nog altijd geen enkele reactie op dit postje? ooooooh..... :-)

zwijgt van enkels.... sinds die keer da'k tien km. gelopen heb is't vel er nóg altijd af ;-)

zij die naar de unief rijden met snotneus-broertje groeten u! x

Gepost door: saajferkes | 17-05-08

Voilà se Weer eens bijgelezen.
Nog een vraagje: voor die verzameling tégen vanalles en nog wat om mei 2008 in de geschiedenisboeken te krijgen is er toch voldoende kriek voorzien hé?
Grts, JB

Gepost door: JB | 17-05-08

Yep JB met bákken, net zoals Jupiler, Leffe blond en bruin, Palm, Duvel en vanalles :o) We zouden geen Belgen zijn zeker?

:o)

Gepost door: Lentesneeuw | 17-05-08

De commentaren zijn gesloten.