21-05-08

Doktertje spelen

We hebben doktertje gespeeld gisteren. Amai, het was de allereerste keer dat hij bij mij binnen kwam. Letterlijk dus.

Ik had 'm verteld over mijn problemen. Dat het allemaal zo traag vooruit gaat de laatste tijd. Dat ik moeite heb om een paar dingen te openen, dat het er helemaal niet gezond aan toe ging bij mij.

Hij vroeg me om een paar zaken te doen. Duw daar eens op... en kijk daar eens. Zie je dat? Ja, ik zag het. Maar het probleem was dat ik niks durfde te doen op m'n eentje. Schrik om het te verbrodden, weetjewel.

't Is niets, zei hij. Laat mij eens kijken. En toen nam hij in één seconde m'n hele hebben en houden over. Hij viel pardoes binnen in mijn privé en ik... ik kon alleen maar verwonderd toekijken hoe hij vakkundig in de diepste krochten van mijn dierbaar bezit binnendrong.

Had hij gewild, hij had al mijn geheimen -ook de donkere- kunnen uitpluizen en ik zou daarbij machteloos gestaan hebben. Maar dat deed hij uiteraard niet en trouwens, ik vertrouw hem voor 200%.

Wel grappig, hoe de cursor vanzelf over mijn monitor bewoog, hoe schermpjes open en dicht floepten, hoe vakjes werden aangevinkt, programma's eruit werden gegooid, instellingen veranderd. En ik deed helemaal niets.

Mijn hoogst persoonlijke IT-dokter vanop afstand. Ik dank hem zeer. Omdat mijn pc nu weer draait zoals nieuw. Omdat alles veel vlugger gaat. Omdat we nu weer gezond en wel kunnen verder werken, surfen en bloggen. 

Care for a drink, meneer den doktoor? Ik zou dit in real life nog wel eens willen overdoen.

16:34 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

lap en wie voelt zich weer opzij geschoven....? ;-)

Gepost door: Cijferkes | 21-05-08

altijd grappig, als zo'n IT-er je pc overneemt... bij ons gebeurt het zelfs door onzichtbare IT-mensen: ze zitten ergens aan een bureau'tje aan de anere kant van de stad!

Gepost door: saartje | 22-05-08

maar Numberdude toch, als Sterrekes ff dweept met een ander, komt ge maar bij mij, ge weet hoe graag ik IT-ers heb!

Gepost door: Nina | 22-05-08

Allez allez Wat is me dat nu allemaal? :o)

Gepost door: Lentesneeuw | 22-05-08

@ Queen Nina ooooo yeah baby :-D

gij zijt zoooooooveel lekkerder ;-)

Gepost door: Cijferkes | 22-05-08

LOL ... '; Heb ook zo'n pc-dokter ... De eerste keer dat hij via RadMin in mijn pc kwam van kms afstand tussen ons was héél spooky. Mijn cursor bewoog op en af en ik had mijn handen NIET aan mijn muis ...
Enneuh ;.. aan de comments hier te zien ... wat een pc-dokter op afstand zoal niet allemaal kan teweeg brengen ... wat moet dan zónder afstand geven ??? ;o)

Ik wens je een héél fijn weekend !

Gepost door: Stekelbeesje | 23-05-08

De commentaren zijn gesloten.