25-05-08

Bedankt heren/vrouwen inbrekers

Beste heren/vrouwen inbrekers,

Bedankt dat u het achterste ruitje met enige force heeft ingeslaan. De brokjes glas lagen daarmee niet op mijn zetel, waardoor ik toch nog ongedeerd kon instappen. Men zegge mij ook dat dit stukje ruit minder kost om te vervangen. Dat u eigenlijk veel makkelijker de grotere ruit daarnaast had kunnen inslaan. Maar dat hebt u gelukkig niet gedaan. Misschien kwam het ook door de regenachtige nacht? Dat u mijn interieur daardoor maar met een minimum aan waterschade wilde achterlaten. 

Bedankt ook dat u alle vier mijn deuren had losgezet. Het bespaarde mij het zoeken naar mijn sleutel in mijn rommelige handtas. Een kleine opmerking toch: als u mijn vakjes ondersteboven haalt, wil u dan zo vriendelijk zijn alles terug te leggen? Mijn zonnebrillen lagen nog aan het gaspedaal en het radiopaneel op mijn zetel... Ik vraag me af waarom u het niet heeft meegenomen? Ik weet het, niet makkelijk zo'n radiosleuf eruit te trekken als u de gepaste "trekijzertjes" daar niet voor heeft.

Bedankt ook om niets te stelen. Mijn cd-collectie nog intact... ook de papieren van de wagen. U was duidelijk op zoek naar iets anders? O ja, dom van mij om de gps-houder nog aan de ruit te laten plakken. Het toestel zelf had ik meegenomen. Misschien laat ik best in het vervolg een briefje na: "GPS-toestel heb ik mee. Doe geen moeite". 

Maar toch... wat heeft u bezield om op een parking vlak naast een tankstation mijn auto zomaar even te doorsnuffelen? U hebt een geweldige domper gezet op een zalige nacht vol... maar kom, ik wijk af. Desalniettemin bedankt... zou ik zo zeggen, want u had het veel erger kunnen maken.

16:57 Gepost door *** in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.